Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Orientering

För någon vecka sedan kom orienteringstävlingen i Hollow woods till spelet. Jag har nu äntligen hunnit testa den och är redan förtjust. Är jättekul med något nytt. Variation är alltid bra för att hålla motivationen uppe när man spelar och då särskilt när man levlar ;)
 
150 xp till hästen får man för loppet. Bra mängd då de flesta lopp brukar ligga runt 125 xp. Tävlingen tar olika lång tid att genomföra då kontrollerna man ska ta byter plats i en slupmässig ordning från gång till gång. Det är ännu en positiv del som bidrar till känslan av mer variation. Miljön i hollow woods är mysig att springa runt i. Hela området Firgrove/Valedale är ett av mina absoluta favoritställen i hela spelet så Hollow woods ligger varmt om hjärtat.Skulle vara kul om det kom fler orienterings tävlingar till andra ställen runt om Jorvik. Everwindfälten, Nilmers högland, Spegelträsk, Gyllenbladsskogen, är några förslag. Vad tycker ni?
 
Jag hoppas att de fortsätter att lägga till olika tävlingar i framtiden. Önskar mig mer western tävlingar, dressyr samt bruksridning skulle vara roligt att se hur de skulle tolka det  i spelet. Har ni några önsketävlingar? :)
 
Vad tycker ni om orienteringen? :)
 
Kontrollerna är jättefina. Man får verligen minnesbilder från när man gick i skolan och hade orientering på idrotten ;)

Kommentera här: