Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Spirit

Igår lyckades jag äntligen bli beundrad med Spirit. Är glad att jag i början av veckan bestämde mig för att leta efter honom ändå. Tänkte att det var bäst ifall att jag ångrar mig senare.
 
Om jag inte minns fel är det 24 gånger man måste hitta Spirit för att kunna bli beundrad med honom. Varje gång man hittar honom får man 250 ryktespoäng. Han dyker upp mellan kl. 8.00-21.00.
 
När man har blivit beundrad av honom kan man ge honom ett Miradero äpple som kostar 699 starcoins för att göra honom till en av sina hästar. Priset 699 starcoins har jag hört att många är upprörda över och tycker att det är för dyrt. Jag håller inte riktigt med. Först och främst man måste inte köpa denna häst, är helt valfritt ifall man vill lägga ner tiden och pengarna på den. När man köper honom är han redan i maxlevel 15. Man behöver då inte lägga ner tid eller starcoins på att levla upp honom. Egentligen är han bara ett "samlarobjekt" för de som vill ha en speciell häst i stallet precis som urhästarna. Eftersom han inte kan ha utrustning på sig kommer han aldrig att bli lika snabb som andra hästar och får då inget övertag i championat precis som urhästarna som inte är lika snabba som andra hästar. Därför tycker jag att priset är rimligt.  699 starcoins för en maxlevlad speciell samlarhäst. (Man kan jämföra priset med level 10 fjordhästen hos kallterna som kostar 1425 starcoins!)
 
Vad tycker ni om priset? :)
 
Har ni lyckats få Spirit?
 
Bo i stallet kommer han inte göra utan han får gå fritt i hagen. Får komma och gå som han vill ;)
 

Kommentarer:

1 Lydia Northfall:

Jag tycker det är ett helt okej pris! Dem skulle nästan kunnat höja priset då han redan är level 15. Jämfört med fjordingarna e det redan ett ganska lågt pris :D

Svar: Ja, eller hur? ;)
Cecilia Gladefield

2 Smulan:

Jag håller med dig! Jag tycker priset är rimligt för honom. Inte hunnit göra tillräckligt med uppdrag än för att köpa honom, men snart så!

Spirit är ju mer en häst som är rolig att ha, än något man köper för att tävla med. Dessutom verkar han ju vara en limited editon, så när han väl försvinner kommer han kanske inte finnas tillgänglig att köpa någonsin mer.

Svar: Precis ^^
Cecilia Gladefield

Kommentera här: