Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Starstable Team programmet, ekorrar och sadelväskor

Igår var det en intressant uppdatering. Teaser videon som släpptes tidigare i veckan visade sig vara ett sponsorprogram med Hööks. Att Starstable och Hööks tillsammans letar upp unga ryttare ( 13 till 20 år) att sponsra med Starstable utrustning och träning för att stärka bandet mellan häst och ryttare. Programmet startar först här i Skandinavien och planerar att senare sträcka ut över hela världen. (Här kan ni läsa mer om hur det går till: https://www.starstable.com/se/article/3889)
 
Jättehäftigt tycker jag. Detta program är en superbra möjlighet för unga ryttare att utvecklas med sina hästar och uppnå sina tränings och tävlingsmål. Ska bli väldigt spännande att följa. Om jag bara hade varit yngre och haft en häst hade jag jättegärna velat ansöka jag med menmen ;)
 
Vad tycker ni om detta sponsor program? Ska ni ansöka? :)
 
Vad ycker ni om ekorrarna som även de kom i gårdagens uppdatering? Jag tycker de är supersöta, köpte den svarta och den vita. De ser rätt annorlunda ut om man jämför med tidigare husdjur. De blinkar och rör sig mer. Deras animationer fortsätter även när man rider runt. Häftig detalj.
En annan rolig grej som hände igår är att mitt fina mustangföl Westrunner har äntligen vuxit upp och kommit till level 15. Är så stolt :3 Min lilla bebis är inte så liten längre.
 
Min söta lilla svarta ekorre som ännu ine fått ett namn ^^ Sadelväskorna var även de väldigt fina. Älskar att de var mer jordnära i färgerna och lättare att matcha då de inte är super färgglada. Tror att många kommer att uppskatta dem ;)
 
 
 

Kommentera här: