Vacker julby

Uppdateringen igår var helt magisk. Aldrig hade man kunnat gissa att tomtens julby skulle komma till Jorvik! :D Att iställett för snö över Jorvik får vi åka till ett magiskt vinterland och träffa en massa söta tomtenissar och renar. 
 
Älskar designen på julbyn. Norrsken i himlen, berg som omringer byn, vacker musik, en massa snö, isiga sjöar, mysiga julbutiker, jättefina gåvor att byta in julönskningarna emot och överlag en härlig, mysig julkänsla. 
 
Tävlingen runt byn är riktigt rolig. Väldigt klurig med ispartierna då man glider runt som Bambi men himla roligt :DD Kul att man kan nu dra dit för att levla också ;D Att hjälpa nissen med julsläden att samla in julklappar på isen är också kul. Dock kan det bli frustrerande om man inte får tag på de busiga julbockarna och bara glider runt isen i en kvart som jag gjorde igår xD hahah Får öva mer på att svänga på isen ;))
 
Mysigt att man får leta julnissar varje dag för att få juönskningar då det uppmuntrar en att utforska byn mer. Jag har hittills hittat en massa julnissar runt byn som har roligt med att hoppa mellan hustak och skutta omkring. Jättesöta små nissar :3 Undrar dock om de kanske är släkt med pysslingen Chaun från renbågsjakten runt Fortuna? ;))
 
Vad tycker ni om julbyn och att det inte kommer snö över Jorvik?
 
 
 
Vacker laddningsskärm.
 
 
 Norrskenet är underbart *.* Önskar det fanns över Jorvik om nätterna ;) <3
 
 
 
 
"Weeeee" xD 

Spännande vecka

Ny vecka igen. Denna vecka lär bli spännande. Jag har en hel del vuxen grejer att ta itu med en hel del läskiga och jobbiga möten och telefon samtal framför mig vilket jag inte ser fram emot men också en hel del roligt.
 
Onsdagens uppdatering lär bli spännande. Är det dags för den nya mysterie hästrasen än? :DD Jag gissar nog fortfarande på shetlandsponny då jag hört att många har önskat dem länge. Nu lär det vara en större chans för det då våra karaktärer har krympt ;)) 
Vilken tror ni att det blir?
 
 
På onsdag ska jag redovisa alla resultat från de senaste veckorna utav mitt kallblodsklubbmästerskap på veckans klubbmöte. Ska bli jätteroligt. De har alla varit jätteduktiga under mästerskapet, ska bli riktigt roligt att få tacka dem för allt och berätta vilka som utmärkt sig lite extra :D <3 
 
På söndag ska jag gå på SIHS med några goingar från klubben vilket ska bli hur kul som helst <3 Längtar! En dag med käraste hökarna slår aldrig fel ;)
 
Första december är på fredag! Ser fram emot att kolla på årets julkalender på TV. Jag brukar allti kolla på de första avsnitten för att bestäma mig om jag vill kolla vidare eller inte. Fjolårets var riktigt rolig och årets verkar ha lite fantasy tema vilket blir spännande att se hur de gör det juligt ;)
 
Brukar ni kolla på julkalandern på TV? :)
 
 
Har ni något ni ser fram emot i veckan? ^^
 
 
Lumpen som springer fritt över ängarna. Älskar förra veckans uppdatering. Hästarna ser så glada ut när de får springa hur de vill ;)
 
 
 

Julkänsla

Idag är det den 25 november vilket betyder att julafton är mindre än en månad bort! :D 
 
Jag har inhandlat en hel del julklappar och har redan slagit in en del. Det har snöat och jag har ätit de första lussebullarna för årets jul. Julkänslan är verkligen här :D 
 
Har ni hunnit göra något juligt än? ;)
 
 
Jag ser verkligen fram emot att få fira jul i spelet då de nämnt att det ska bli lite nytt i firandet i år. Blir spännande att se. Halloween senast var riktigt roligt med allt nytt de lagt in.
 
Är riktigt nyfiken på vad de har gjort med julen. 
Kommer tomtens besök att se likadat ut? Kommer vi fortfarande kunna byta in julönskningar som förr? Kommer vi att kunna klä ut vår starthästar annat än en ren? Kommer hästarna att få en tomteluva?
 
Ser även fram emot att ha renrace med klubben ;D
 
 
Detta var den enda juliga bild jag hade på min labtop... xD Goldie ser trött ut stackarn. Har jag innan bilden togs dragit runt honom på julshopping kanske? ;P