Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Hektisk dag igår

Igår var en hektisk dag.
 
Först och främst med all spänning kring att bli officielt en Starstable ambassadör men också att hålla i och döma terrängtävlingen för mitt kallblodsmästerskap.
Den, pinsamt nog, kom jag för sent till då min dator bestämde sig för att verifiera spelet en kvart innan jag fick logga in ^^´.... Att komma försent till sitt egna event är ingen bra känsla..
 
Hökarna skötte sig jättebra på tävlingen och var alla väldigt snabba. Är riktigt imponerad. Jag är glad att jag slapp tävla för att jag hade inte klarat av att vara sådär snabb xD 
 
Idag är det äntligen fredag. Ska ta helgen till att se över alla bidrag i tävlingen om en värdekod jag har i samarbete med Starstable på min instagram- @cecfield (Det är inlägget med ambassadör loggan), räkna ihop resultat från mästerskapet, förbereda mig för nästa del av mästerskapet vilket är stilhoppningen samt hinna med att vila upp mig. ;)
 
Har ni några härliga helg planer? :D
 
 
Hoppas ni fåår en fin fredag och en härlig helg!
 
 
Fina hökar <3
 
 

Kommentarer:

1 Delfina:

Grattis till att ha blivit Star Stable-ambassadör! <3

Svar: Tack! <3
Cecilia Gladefield

2 Filipa:

Tack detsamma! Jag ska nog mest fokusera på att inte bli sjuk, har så sjukt (haha, lägg märke till den oavsiktliga och torra ordvitsen😅) ont i halsen just nu men jag har verkligen inte tid att dra på mig en förkylning med allt i skolan och allt jag vill göra! Så helgen får nog gå ut på att vila upp sig, och där rök hälften av allt jag hade tänkt göra i helgen som att åka skidor😢 Men aja, jag ska iaf åka till stallet, och spela både SSO och sims!!! För jag har skaffat... katter och hundar-packet!!! Så kul, har knappt hunnit spela något men av det lilla jag hunnit ser det fantastiskt ut! Så jag ska inte klaga, även om jag just nu låter sim en hes valross när jag pratar...

Svar: Hoppas du kryar på dig! <3 Har också köpt Sims4 hundar och katter :D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: