Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Kallblodsklubbmästerskapet är igång! :D

Denna vecka är äntligen den veckan jag får starta igång mitt Kallblodsklubbmästerskap :D Jag har planerat detta under en väldigt lång tid och är riktigt glad att det äntligen har blivit verklighet. 
 
Jag valde att bara ha för kallblod då det är min favorottyp av häst samt tycker jag att de behöver mer uppmärksamhet. Det är inte många som väljer sina kallblod vid tävling så jag tänkte då att varför inte göra tävlingar bara för kallblod så att de får visa vad de går för? ;)
 
Startade dressyrdelens vecka igår med dressyr träning. Jag har skapat ett eget dressyr program som vi tränade på. Jag var rätt rostig då jag inte hållit i event på väldigt länge men det verkade som att de hade roligt ändå så det kändes bra :D
 
 
Mästerskapet är indelat i tre delar, dressyr, terräng och stilhoppning. Varje vecka har sin egna gren. Vi valde i klubben att det var bäst att sprida ut tävlingarna så att så många som möjligt skulle kunna vara med och tävla.
 
Ska bli roligt att se deras ritter på torsdag :D Ser verkligen fram emot det. 
 
 
Har ni haft klubbmästerskap i era klubbar? Isåfall vad har ni då tävlat i? :)
 
 
Glatt gäng som tränade dressyr igår.
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Är inte med i någon klubb (mitt eget val att vara klubblös), känner inte att jag har tid att lägga den tiden just nu utan prioriterar mitt eget spelande (om du förstår vad jag menar) eftersom jag inte riktigt har obegränsat med tid att lägga på dataspel med tanke på skola och idrott ehe. Men kanske i framtiden, låter jättekul! Är väl en av de saker som får mig att vilja gå med i en klubb😊

Svar: Förstår vad du menar. Hoppas du hittar en fin klubb när du väl går med i en :) <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: