Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Nya karakärer idag?

I måndags släppte Starstable teamet en sneak peak bild på den uppdaterade spelkaraktären på sina sociala medier. Som de skrev i sneak peak intervjun om årets uppdateringar så är detta det första stadiet av utvecklingen utav karaktären som de vill testa och höra vår feedback om. 
 
 
 
 
Jag tycker att den nya modellen är jättesöt. Älskar de stora ögonen och den kortare halsen. Jösses vad lång halsen har varit alla dessa år utan att man märkt det! xD haha 
 
Det kanske blir dagens uppdatering med dessa nya modeller vilket jag hoppas på. Skulle vara jobbigt att vänta annars då jag är så taggad på det nya utseendet. Är riktigt nyfiken på hur det kommer att se ut inne i spelet. 
 
De nya animationerna är jag såklart också väldigt nyfiken på. Är det dags för vår spelkaraktär att äntligen få hoppa? ;P Att kunna hoppa med karaktären och att kunna klappa och krama sin häst är två funktioner jag hoppas på och har önskat mig länge. 
 
Kommer att sitta som en hök på SSO:s nyhetssida idag xD Blir spännande att se om detta blir dagens uppdatering.
 
 
Vad tycker ni om dessa förändringar? Taggade? :D
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Jag ser fram emot det, tycker den nya ser jättefin ut! Möjligtvis tycker jag ögonen ser något stora ut, men jag tänker vänta tills jag ser dem i spelet i alla vinklar och ljus som bilden inte visar innan jag bedömer dem! Och det har mest med vana att göra, troligen kommer jag älska dem bara jag fått ha dem ett tag ^^ Halsen ser lite kort ut, men det har nog helt ärligt bara med att jag är så van vid giraffhalsen😂Fattar inte att jag inte föränns nu tänkt på hur lång halsen faktist är😂 Så för att sammanfatta: jag är peppad och tycker det nya utseendet ser trevligt ut, och tänk bara vilka fina nya animationer vi kommer kunna ha iochmed att den görs om😍 Ska bli så spännande att se hur min karaktär kommer se ut❤️

2 Alva Lionrock:

Mm, jag var jättetaggad! En sak jag la märke till i videon var att Ylva gör någon konstig *dans* och säger klappar häst eller nåt medan hon vevar lite stelt på armen. Skulle det kunna vara en liten sneaky peak? Eller så är jag helt ute och cyklar, men det vore ju superkul att kunna klappa sin häst! Och de sa väl nåt om att de här nya animationerna kommer öppna upp nya möjligheter för dem? Kanske att man kommer kunna hoppa eller klappa hästen? Spännande!

3 Alva Lionrock:

Men ååååååååååå! Vet inte varför det blev sneaky, men jag menade ju sneak peak;/

Kommentera här: