Nya spelkaraktären

Jag är så otroligt nyfiken på de kommande uppdateringarna som rör ens spelkaraktär. Det verkar vara en grafik uppdatering då det inte låter som en jättestor förändring till att börja med. Ser verkligen fram emot det då ens spelkaraktär verkligen behöver följa med och förbättras i takt med att spelet gör det. 
 
Är super taggad på nya frisyrer då det bokstavligt talat var flera år sedan vi sist fick nya. Hoppas även på en ny och förbättrad frisyr funktion. Att kunna ha alternativet att välja alla hårfärger till alla frisyrer är något jag länge önskat. Jag har som ni märkt kärat ner mig i det pastell lila håret och vill inte byta från den färgen vilket är lite bökigt då det tyvärr inte finns så många frisyrer i den färgen. 
 
Hoppas på en mängd olika alternativ. Önskar mig en med riktigt långt hår- ner till midjan, afro, frisyr med rakade partier, lockigt, flätor som t.ex. Johanna i Jorvikstalet och många fler. ;) Jag har ett vädigt stort intresse för hår och frisyrer så jag skulle bli riktigt glad med en mängd fler olika altenativ. Man kan uttrycka väldigt mycket med sitt hår.
En annan funktion som jag har funderat på är en som finns i The Sims spelen (tvåan och framåt) vilket är att man kan ställa in frisyr efter klädsel. Om man kunde överföra det till SSO skulle man kanske kunna ha att ens frisyr ändras beroende på om man har en hjälm eller annan huvudbonad på sig. Som t.ex. tofs eler fläta när man har hjälm på och när man tar av sig den har man utsläppt hår ;) Eller som någon annan nämnde (förlåt att jag inte kommerr på vem det var för tillfället xD ) att det skulle vara schysst om man kunde köpa hem en uppsättning av t.ex. fem frisyrer och fem smink man kunde byta mellan i sitt hemstall utan att behöva betala för varje gång. Det skulle vara en schysst funktion :D
 
Något annat de nämnde är att nya modeller av kläder kommer att kunnas lägga till i spelet. Blir spännande att se vad de har kunnat skapa för nytt :DD Jag önskar mig halsdukar och sjalar som man kan ha i Dinodalen för att kunna värma sig bättre annars har jag inget konkret jag kan komma på som jag önskar mig.
 
Har ni några drömfrisyrer eller kläder ni önskar er till spelet? :)
 
 
 
Från starstables nyhetssida:
 
"Nya animationer till spelarkaraktärerna!
Vi jobbar hela tiden på att förbättra olika delar av spelet, och snart är det dags för spelarkaraktären att få nya animationer. Det här kanske verkar som en ganska liten förändring vid första anblick, men det kommer i själva verket ha stor betydelse för att ge er en riktigt cool upplevelse i Star Stable!


När vi väl släpper den här uppdateringen kommer vi behöva er hjälp med att testa den så att vi kan få den att fungera på bästa möjliga sätt. Vi återkommer förstås med mer information när releasen börjar närma sig, så håll ögonen öppna!

Helt nya kläder…
Tack vare att vi gör dessa uppdateringar kring vår spelare kommer vi kunna lägga till mer helt nya kläder i nya modeller. Vem vet, vi kanske till och med kommer få se Game Master Ylvas hatt dyka upp i spelet?!

...och fler frisyrer!
Vi vet att ni länge önskat er nya frisyrer, och efter att våra nya version av spelarkaraktären kommer till spelet kommer vi kunna uppfylla er önskan! Vi ser verkligen fram emot att dela nya hårstilar med er."
 
 
 
 
 Är riktigt taggad på en uppdatered Cec. 
 
 

Halloween nu men börjar få julkänsla

Är riktigt kul att fira Halloween i spelet då jag i verkligheten inte firar det alls. När man var mindre var det roligt med maskerad fester och att gå bus eller godis men nu på äldre dagar har jag inget intresse för halloween. 
 
I spelet är det kul att kä ut sig, jaga spöken, leka pacman i slottskällaren och ha halloween event med klubben. Jösses vad mycket man nu kan klä ut sig till! Kollade igenom min garderob och yikes vad många masker jag har som man kan basera en massa utklädnader på! Allt från mumier, spöken, skelett, häst, ko, gris, till npc:er som Avalon, Malumi, Jultomten och Mrs. Morse.Riktigt roligt :D
 
Är super kul att i år även kunna klä ut sin häst. Dock som nämnt innan lite synd att det räcker i en kvart hade så gärna viljat ha den som en riktig dräkt man kan använda hela året när man vill. Men men , det kanske kommer nästa år? ;) 
 
 
 
Spökjakten är riktigt klurig för i år och därför tog jag hjälp av en video på youtube. Finns en del fina masker och mumiehandskar hos några spöken förutom mat för er som bara vill samla men struntar i maten ;)
 
 
Lycka till i Spökjakten! ;D
 
 
 
Halloween ska finnas på Jorvik fram till 8 november. Blir intressant att se vad som händer i nästa veckas uppdatering. Blir det mer halloween temade saker? Fler uppdrag kanske? Hmmm blir spännande att se ;)
 
Det är lite lustigt för att även nu mitt i halloween firandet så börjar jag verkligen på sugen på jul xD Ska bli så spännande att se vad de har knåpat ihop för nya saker med julfirandet i år. Jul är verkligen min favorithögtid i SSO. På andra plats kommer Halloween och alla andra på delad tredjeplats ;) 
 
På instagram ser man redan nu en massa bilder från folk som bor norrut att de rean har fått snö och det ser riktigt mysigt ut. Hos mig är det bara grått, tråkigt regn rusk :( hahah xD
 
 
Vilken är er favorit högtid i spelet? :) Samt har ni fått snö än? ;)
 
 
 

Fredag

Äntligen fredag! Ska bli jättteskönt med helg! <3
Har inga planer för hegen än förutom att sova xD hahah.
 
Ska ni göra något roligt i helgen? :)
 
 
Jag har blivit helt förälskad i hästarnas kostymer. Önskar att man kunde ha de året runt. Synd att de bara fungerar en kvart åt gången. Hmm undrar om det är för någon speciell anledning, programmerings vis? 
Skulle önska att man kunde dra effekten till karaktärsbladet så att det blev en riktig kostym man kan ha på hur länge man vill när man vill. 
 
Vad skulle ni tycka om man kunde ha läbbiga hästar året runt? :)
 
 
Skeletthäst i Gröndal.
 
 
 
Hoppas ni alla får en fin fedag och härlig helg! <3