Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Firandet och unghästvecka

Det blev inget extra igår så förra veckans firande var det riktiga firandet, årets present var den underbara ekorren. (STARSTABLE6- gäller till 10okt)
Jag är jättenöjd, har haft riktigt roligt med att leta hästskor tilsamans med min söta, lilla ekorre, har levlat massor med födelsedagsloppen och firat med tårta i Firgrove. 
 
Kan dock hålla med om att det kanske var lite oklart i nyheterna om detaljerna som att skor och benlindor inte ingick i födelsedags setet. Men det kommer de definitivt att lära sig av och förbättra till nästa år ;)
 
Är fortfarande så trist med folk som skriker efter värdekoder.. Sc är ingen mänsklig rättighet om du vill ha sc skaffa det själv. Det är inte svårt att själv spara ihop till ett sr-medlemsskap för 55 kr i månaden. Man kan göra sysslor hemma, spara veckopengen, hjälpa grannen med att gå ut med hunden och liknande för att lätt tjäna ihop pengar.
 
Som nämnt innan att beordra att få presenter själv på någon annans födelsedag är absurt. Tacka Starstable istället för allt de har gjort så här långt istället och gratta dem ordentligt! Sprid glädje och fira! ;D <3
 
Än en gång, Grattis Starstable!<3 
 
 
 
Tänkte också dela med mig utav ett event under klubbens unghästvecka.
På den andra dagen provade vi sadlar och promenerade ner till paddockön med sadlarna på så att de skulle få känna på hur de känns i rörelse och när vi kom fram fick vi prova att hänga lite i sadeln och att sitta upp en kort stund. Tyvärr kan jag inte vara med på det avslutande eventet på söndag då vi skulle prova att rida men det går nog bra för mig och Gracy ändå nu har vi i allafall fått en bra grund att jobba vidare på ;)
 
 
Genomgång med Fridus-sensei ;)
 
 
 
 
 Gracy får känna efter om detta är sadeln hon vill ha.
 
 
 
 
Promenad ner till Paddockön.
 
 
 
Rina är en jättebra medhjälpare och hjälper mig upp i sadeln. 
 
 
 
Gracy ser lite fundersam ut men behåller lugnet. Riktigt cool unghäst så det kommer nog gå finfint att rda in henne ;)
 
 
 
Hoppas ni alla får en finfin fredag! :D <3
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Grattis Starstable! Hoppas att ni kommer att fortsätta finnas och utvecklas i mååånga år till!❤️ Tror att Gracy kommer bli världens häst, en klippa som går igenom vad som helst så länge hon har en ryttare hon litar till 100% på❤️ Ha en trevlig fredag!

Svar: <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: