Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Grattis på födelsedagen Starstable!

Jahapp hade fel på dag igår... hehe pinsamt xD Är alltid klurigt att komma ihåg om det är 4 oktober eller 5 ;) 
 
 
Grattis på den faktiska födelsedagen Starstable! ;D <3
 
 
Det var många som blev förvånade igår vid uppdatringen då födelsedagen inte nämndes. Firandet har som ni vet börjat tidigt i år då det startades förra veckan. Många hade nog förväntat sig firande igår. Jag själv blev lite förvånad men tyckte att det var en jättebra uppdatering med de urfina hästarna och uppgradering utav arabhästarnas gångarter. Får fira mer idag helt enkelt ;)
 
Om det inte händer något speciellt idag beror det på att firandet redan är igång. Vi har redan fått en jättefin födelsedags present med söta ekorren (STARSTABLE6 koden gäller till 10 oktober). 
 
Är lite tråkigt att se stämningen i communityt nu då tyvärr väldigt många beordrar och är jättesura över att vi inte fick värdekoder igår. Trist. Vi har redan fått en jättefin present som sagt med ekorren, varför behövs det gnällas för mer? Som sagt också vi vet fortfarande inte om något kommer att hända idag på den faktiska födelsedagen. Om det inte gör det så är det helt okej. Vi har redan fått fira i spelet med födelsedags loppen, tårtan och ekorren. 
 
Varför sådan girighet? Det är STARTABLES FÖDELSEDAG inte din! Det är precis samma scenario som att gå på någons födelsedags kalas och beordra få presenter från den personen... Helt absurt..
 
Tack Starstable för allt ni gör. Allt hårt arbete ni lägger ner för att göra världens bästa spel. Tack! <3 Grattis för 6 fantastiska år. Grattis!
 
 
 
Jag, Goldie och Emolga beundrar utsikten. 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Yay, grattis starstable :D
Jag fattar verkligen inte folk som klagar på att vi inte fått sc än. Vi fick världens sötaste ekorre som kan spring bredvid oss helt gratis. De är inte skyldiga att ge oss en massa saker/sc. Dessutom är firandet inte ens över än, de vet inte vad Sso har för planer. Det är lite som förra året när folk klagade på värdekoderna som "bara" innehöll 25 sc innan vi ens fått alla koder, sista koden innehöll ju 400. Kunde inte varit så kul för sso att höra när de planerat det för att de skulle bli lite roligare och så klagade alla innan de ens visste vad de skulle få/inte få..

Svar: Precis! Vi har redan fått en massa värdekoder i år ;) Är så trist att se all negativitet när det ska firas :/
Cecilia Gladefield

2 Filipa:

Grattis Starstable, och tack för alla underbara timmar jag fått tillbringa på den fantastiska ön Jorvik! ❤️Tycker precis som dig att det är synd att alla är så giriga, jag menar jag är överlycklig att vi fick den första i denna helt nya generation av springande husdjur gratis, den hade jag kunnat betala en hel del SC för men jag är glad att jag slapp😊 Och det är inte en mänsklig rättighet att få SC-koder, en del av deras koncept för att få pengar så att de kan fortsätta utveckla spelet som de och över tio miljoner människor älskar är ju att sälja SC. Men som sagt, jag är jättenöjd över jordekorren! En sak jag tänkt på är att iochmed att SSO har över tio miljoner registrerade konton, det är som att hela Sverige skulle sitta och spela SSO... Jag ser framför mig min mormor sitta och spela SSO och skrika ”DÖ Garnok!!!” 😂 Aja, det var mina tankar, ha det bra❤️

Svar: Precis! :) Sc är ingen mänsklig rättighet om man vill ha sc får man skaffa det själv. Ekorren är underbar! <3 Hade också betalat mkt sc för den om det var så istället, är riktigt tacksam att vi fick den gratis :DVad lustigt jag pratade om det där igår att 10 miljoner spelar med min familj xD Är så roligt att föreställa sig sina föräldrar spela ;DD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: