Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Inga spoilers och taggad på framtiden

Vilken vecka!
Jag har haft det otroligt stressigt och det har gått upp och ner i känslorna.
 
På toppen av det fick vi nya huvuduppdrag i onsdags! :D Jag lovar att inte spoila något om dem! ;) Kan bara säga att de var otroligt välskrivna och jättespännande. De blir bara bättre och bättre på att göra huvuduppdrag <3 Kan knappt vänta på nästa del!
 
Är helt otroligt att vi fått som Esmeralda Silverforce, pekade ut fyra omgångar av huvuduppdrag detta år, fyra! :DD På toppen av det har vi fått en massa andra coola uppdateringar som starthästarnas uppfräschning, Madison uppdrag, grafikförbättring och fina födelsedagsekorren som är start på en ny era av husdjur.
 
Året är inte slut än! Ser verligen fram emot att få fira både halloween och jul i spelet. <3 
Undrar om halloween kommer nästa vecka? Börjar närma sig slutet av oktober, jag hoppas på det iallafall. Saknar de små söta spökena ;) 
 
Det verkar som att ett nytt område är på g också då man kan se gönska på ett ställe man inte gjort innan. Spännande ;D
 
 
 
Måste även säga att det nya druid setet till hästen är riktigt fint. Passar som en smäck på Goldie *.* <3
 
Så tjusigt :D<3     ( Hmm märkte nu att jag har fel stövlar på Cec.... xD)
 
 
 
Hopas ni alla får en fin fredag och härlig helg! <3
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Tack detsamma! Är också jättenöjd med uppdragen, spelade första delen i torsdags eftersom jag inte ville stressa igenom dem och inte hade tid på onsdagen, ska spela andra delen idag! Så sjukt snyggt gjorda, alltså WOW!!! Evergray är just nu min favoritkaraktär i spelet, så snyggt gjord! Kul att han rör på munnen när han pratar också😊 Håller med om att detta år har varit fantastiskt, och som du säger är det inte slut än! Ha en bra fredag❤️

Svar: Han är riktigt skön xD <3 Kram<3
Cecilia Gladefield

2 Filipa:

När jag gjorde andra delen idag så rörde Evergray inte på munnen när han pratade, antingen var det jag som såg fel eller så gjorde han det bara under en liten del, men oavsett är han jättesnyggt gjord med animationerna 😊

Svar: Ja, han ser riktigt cool ut. Synd bara att de äldre npc modellerna ser så gammaldags ut i jämförelse xD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: