Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Onsdag idag och morganritt igår

Onsdag igen. Födelsedags firandet avsutas idag. Ska bli spännande att se vad som kommer. Halloween känns fortfarande lite tidigt (säger jag som började med halloween tema här på bloggen för flera veckor sedan xD hehe...)
 
Det jag hoppas på är uppdrag för jag har 5 xp kvar till level 21, 5!! xD 
 
 
 
Fortsättning på Madison och Nightdusts uppdrag skulle inte sitta fel. de blir bara mer spännande och spännande.
 
Vad tror ni händer idag och vad hoppas ni på? :)
 
 
 
Bjuder på lite bilder från gårdagens event, morganhäst uteritt som Rose höll i. Sune var den enda gamlingen i gruppen så jag kände mig lite som en hipster xD haha
 
 
Glömde helt bort tiden och hann precis med några sekunder komma i tid till eventet. Fick kuta in i stallet och slänga på mig det jag hade i ryggsäcken. Tur att jag alltid brukar ha med mig klubboutfiten ;) (Filten är dock fel... Måste hitta den i min stökiga garderob ;.;.....)
 
 
Mysigt att rida runt i Silvergade.
 
 
 
Galopp i Hollow Woods.
 
 
 
 
Att fota ett gäng pigga morganer är inte det lättaste xD 
 
 
 Avslutade med en fika paus i Firgrove. Mmm tårta ;P 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Delfina:

Halloween kan aldrig bli för tidigt xD

Svar: Vad bra xD haha <3 Jag längtar verkligen till att Halloween börjar i SSO. Saknar de små spökena ;)
Cecilia Gladefield

2 Filipa:

Åh, vad mysigt det låter med uteritt! När jag läser detta inlägg har uppdateringen redan varit, men jag är nöjd! Jag hade ändå tänkt köpa morganhäst snart, så jag gjorde det nu pga fördelen i levlingen. Så idag fick den mörka fuxen AutumnFlame aka Flamman flytta hem till mig, ett sto med attityd och lite åt det heta hållet, men som ändå är lyhörd och mjuk att rida! Så nöjd, en sjukt fin häst! Vad kul att du snart är i lvl 21, kämpar fortfarande mot lvl 20 😝😅 Jag har gjort alla uppdrag förutom islandshästtävlingen och arkeologi i epona (ska göra dem snart) och gjort alla tillfälliga uppdrag/hästmarknaden jag haft möjlighet att göra (ibland har jag ju varit bortrest), men iochmed att jag blev starrider först hösten 2016 tar det lite tid😂. Men aja, jag kämpar på, och nu är det inte så långt kvar till lvl 20! Och jag missunnar inte dig eller någon annan i en högre lvl glädjen, jag är glad för er skull❤️ Ha det bra❤️

Svar: Härlig timing med Flamman. :D Låter som en fin häst <3Min Sune har varit färdig levlad ett tag samt så är han inte en westernhäst så tävlingen gick lite knackigt men vi hade kul iaf och det är det som räknas ;)
Får vänta en vecka till på att bli level 21 då Guillermo inte gav mig någon xp xD
Tack så mycket! <3 Ha det bra!
Cecilia Gladefield

Kommentera här: