Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Den jorvikiska ponnyn

Har länge önskat och funderat på en uppdatering utav den jorvikiska ponnyn. Det är en ras som funnits länge, sedan augusti 2013.
 
Skulle önska en liknande uppdatering som starthäst modellen fick. Att de snyggas till men behåller sin ursprungliga charm. Rätta till kanterna, rätar ut benen och lägger till mer moderna gångarter.
 
Tror verkligen att det skulle uppskattas då många idag lämnar dem i stallet då de ser så gamla och omoderna ut, vilket är sorgligt. Dessa söta små ponnys förtjänar mer uppmärksamhet.
 
Vad skulle ni tycka om en uppdatering av den jorvikiska ponnyn? :) 
 
 
Gammal bild på en gammal klubb som jag var med i. 
 
 
 
 
 
Älskade lilla Skruttan <3 Älskar att bara rida runt på henne. När jag först köpte henne levlade jag en annan häst men tog alltid ut henne för uteritter på kvällarna. Har  många, fina minnen med denna ponny.
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Åh, skulle älska om de gjordes om 😍 Fler ponnyer överlag (tycker jag) behövs! T.ex connemara, gotlandsruss och new forest... Även shetlandsponnyer skulle vara gulliga, men eftersom vår karaktär kanske är något stor för små shettisar så skulle man kanske kunna trickträna med dem istället (kanske på utvalda platser) och annars leder man dem 🤔Men tillbaka till Jorvikiska ponnyer 😂 Tycker de är fina, men stela, så därför tycker jag att din idé att man kanske kunde "uppgradera" dem som med starthäst-modellen var smart ❤️ Försöker att ta ut henne då och då, men min älskade lilla köttbulle Lucy skulle jag definitivt rida runt på mer om hon inte såg ut som en åttioårig gunghäst med ryggskott... Supersmart idé, ha det bra ❤️

Svar: Ja fler ponnyraser behövs verkligen! Skulle också tycka om att ha shettisar att trickträna, promenera och den allra största drömmen att tömköra och köra häst och vagn med. Blir nog jättesvårt att programmera men drömma kan man ;PJa stela är de tyvärr xD Hoppas verkligen på n make-over snart <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: