Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

En liten uppdatering

Hejsan!
 
Var några dagar sedan jag sist skrev här. ^^ Tänkte att jag kan komma med en uppdatering om vad jag pysslat med de senaste dagarna. 
 
I onsdags som ni säkert redan vet kom det nya uppdrag där man än en gång skulle hjälpa James ur knipa. Riktigt välskrivna uppdrag med några nya funktioner man inte sett innan. Roliga och spännande att spela igenom. Man märker verkligen hur långt de har kommit med de senaste uppdragen. De blir bara bättre och bättre.
 
Vad tyckte ni om uppdragen? :)
 
Bild från när Pippi och jag spelade igenom de nya James uppdragen. 
 
 
Annars har jag haft fullt upp utanför spelet med min semester, har tagit flera körlektioner, gått på museum (Fotografiskas utställning "Like a horse"), kollat serier- Avatar the last airbender och Legenden om Korrakämpat med min diet, gått och gymmat, planerat projekt i höst, försökt lära mig videoredigering, bakat, träffat vänner, spelat Magic the Gathering, pysslat med instagram och mycket mer. 
 
Ful rulle men det är så jag vill ha det. Om jag inte har projekt på gång blir jag fort rastlös och deprimerad. Har så mycket kreativ energi jag måste få utlopp för att må bra. 
 
 
 
 
 
Fina Pippi som oväntat blev en westernhäst. 
 
 
I spelet tragglar jag fortfarande med Månskäreby ryktet.... Samt har jag i skrivande stund levlat klart alla mina hästar. Pippi blev 15 idag. Har ett sådant sug att köpa fler hästar nu men tänker vänta till onsdag för att se om det kommer fler hästar då. Var ett tag sedan de senaste kom så det finns en stor chans för att nya kommer nästa vecka. Hoppas på fler hannoveranare och en isabelfärgad arab :3
 
Hoppas ni får en bra helg så hörs vi när vi hörs! :) <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Åh vad kul att du inte haft tråkigt iallafall 😏😂 Tyckte uppdragen var väldigt fint gjorda, och jordekorretröjan var awesome, because of chipmunks! Tror också på nya hästar på onsdag. Ha det jättebra ❤️

Svar: Ja tröjan var jättefin :3 Tack detsamma! <3
Cecilia Gladefield

2 Rebecca och Daisy:

Oj det låter som att du haft fullt upp, ta hand om dig tills vi hörs igen! :)

Svar: <3
Cecilia Gladefield

3 Delfina:

Låter som att du har fullt upp :) Skönt att alla dina hästar är levlade! Själv har jag några hästar kvar :D

Svar: Kämpa på! ;D <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: