Jorvik kallar

Igår hade jag en fantastisk upplevelse. Jag blev inbjuden att gå på Realease partyt för den nya boken "Ödesryttarna- Jorvik kallar". Fick besöka Starstables huvudkontor på Regeringsgatan i Stockholm. 
 
Det började inte bra då jag inte hittade dit.... Riktigt pinsamt att jag inte hittar för fem öre i min egna stad xD..... Skyller allt på min social fobi som är grunden till varför jag sällan åker till ställen med mycket folk.
Men jag hade som tur var numret till en som jobbade på Starstable och fick en vägbeskrivning skickad till mobilen. Visade sig att jag gått förbi ingången runt tjugo gånger innan.. Hade cirklat runt området i runt en kvart xD... Haha Ibland är jag för hopplös.
 
Hade klätt upp mig rejält med en fin MyLittlePony klänning, rosetter i håret, en massa glittrande och hästiga smycken och lila glittrande lösnaglar. På vägen dit då jag var superstressad att jag inte hittade så jag tappade två lösnaglar mitt i kaoset.... Väldigt dramatisk början på äventyret ;P
 
När jag väl kom fram fick jag ett jätte trevligt bemötande och kände mig som hemma på än gång. Tur för mig så hade de inte börjat än (kom lite försent då jag inte hittade- pinsamt! xD). De bjöd på jättegoda hamburgare, vanliga till vegetariska och veganska samt alkofritt bubbel, läsk och chips. På grund av alla mina matallergier fick jag äta den veganska burgaren som var super god :D <3
 
Efter vi hade fått mingla lite och äta började Markus, Game Directorn och Helena Dahlgren, förfataren av boken, ett föredrag om hur processen med boken hade varit. Väldigt intressant att höra. Tydligen hade  de velat skriva boken i många år men ej haft tillfälle att göra det förrens nu. Var trevligt att höra Författarens bakgrund. Hon var jättegullig och jag har stort förtroende för henne att dessa böcker kommer att bli jättebra. Kul att höra att hon var som mest känd innan för att ha skrivit många skräck böcker. Det är planerat att bli en trilogi utav Ödesryttar böckerna. De handlar om hur allt började- när Lisa anländer till Jorvik. De börjar där Starshine Legacy spelen började. Riktigt roligt ser verkligen fram emot att läsa boken. Kom hem sent igår, helt utmattad och har tyvärr ännu inte hunnit läsa boken än. Men jag ska på en lång bussresa idag och då minsann ska det sträckläsas! ;D
 
Vi fick dock höra ett litet utdrag av boken som Matilda Opalpie läste högt för oss på sin härliga skånska. Av det jag hörde verkar boken välskriven och spännande. Ser verkligen fram emot att få läsa den senare idag! :DD
 
Vi fick också en rundvisning av kontoret och fick träffa några i teamet som visade och berättade för oss om vad de jobbar med. Superskoj att få se och höra om hur processen ser ut bakom spelet. Fick se en massa spännande om hur allt ifrån hästar skapas, byggs i 3D, målas och animeras till hur områden skapas. Var spännande att höra om hur Mistfall skapades. Det var tre personer som hjälptes åt att skapa området. Tre! Helt otroligt vilka supermänniskor :D Man fick en sådan förnyad respekt och inblick i skapandet av spelet att man blev helt mållös. 
 
Var en jättebra kväll. Fick även träffa coola Rose igen och söta Fridus :3 Kul att få sätta en röst på ett ansikte då jag pratat med Fridus på Discord innan och känt henne länge i spelet. Supermysigt :3<3 Kul att ha två kära hökar med sig. 
 
Är fortfarande överväldigad, tacksam och kan knappt tro att allt det där hände igår. Känns lite overkligt då det är en sådan magisk plats- Starstable HQ. ;)
 
 
Tack så hemskt mycket alla ni underbara människor som gjorde gårdagen magisk! <3 Var riktigt roligt att träffa alla fina mäniskor som jobbar där och alla trevliga profiler i SSO communityt, bloggare, instagrammare och youtubers. Tack! <3
 
För er som undrar så kommer boken att komma ut den 2 maj i de flesta större bokhanlar som tex Akademi bokhandeln och Adlibris. Man kan även förboka boka på internet sök då bara på "Ödesryttarna- Jorvik kallar". 
 
Coola runstenar på huvudkontoret.
 
 Söta Fripp som välkomnar en i entrén.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Löjligt fina Lusitanos

Hejsan! Har åkt på semester som kattvakt och haft problem med wifit, därav låg uppdatering här ;P
 
Tänkte skriva om de vackra lusitano hästarna som kom i förra veckans updatering. Jag har blivit helkär i dem då de är jättevackra och graciösa. *.* <3 Deras fladdrande manar, fina färger och gulliga skutt har charmat mig totalt. Piaffen är också riktigt fin. 
 
Vackra Fortuna, a.k.a Fortunelady har tagit mig med storm.
 
Lusitano hästen är en riktig sagohäst. Är jätteglad att de äntligen har kommit till Jorvik. Det är en hästras man inte träffar på så ofta i verkligheten då det är en sådan pass dyr och ädel hästras. Jag personligen har bara träffat på lusiano hästar på hästshower.
Är kul att kunna leva ut alla sina hästdrömmar i SSO då jag säkerligen adrig kommer att ha råd med en lusitanohäst i verkliga livet xD. (Tur för mig som är kär i fjordingar att de brukar vara relativt billiga ;P Om jag köper en häst i framtiden blir det definitivt en fjording <3)
 
Färgerna som de tre första lusitano hästarna kom i är pearlfux, brun och skimmel. Jättefina alla tre med otroliga små detaljer som verkligen visar hur mycket SSO har gått framåt i hästskapandet. 
 
Baruna och fina Hawkwind.
 
 
 Angelica med vackra Airdancer.
 
 
 
 
 
Älskar även setet de skapat som passar till Lusitano hästarna. Ett set med iberisk stil. Kul att en ny hästras släpps med utrustning menat till den. Blir en helt annan upplevelse att köpa ny häst med så mycket information och historia kring dem. Älskar även de nya uppdragen med Thalias skådishästjakt där man fick veta mycket om lusitano hästarnas ursprung. Riktigt kul att se att de har lagt ner mycket tid på att lansera denna fina hästras.
 
 
 
Riktigt roliga lusitano uppdrag! :D <3 Fem fjordingar av fem! ;)))
 
 
Jag hoppas att de kommer att fortsätta med denna stil framöver att göra rasanpassade utrustning och uppdrag. Uppskattar verligen allt de gjort med lusitano hästarna. Håller tummarna för en storslagen lansering av en uppdaterad fjording! ;DD <3
 
Vad tycker ni kring allt om lusitano hästarna i spelet? Har ni också kärat ner er i dem? ;P Vad tyckte ni om utrustningen och uppdragen? Är det någon specifik ras ni vill se anpassad utrustning till och liknande? :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lusitanos

Igår fick vi en riktigt  fin teaser att vackra lusitano hästar ska komma till spelet idag! :D <3
 
Här är videon:
Hur fina är de inte? *.*
 
De ser magiska ut. Älskar deras vackra manar.  Piaffen/passagen ser cool ut ska bli spännande att se det i spelet senare. Frågan är bara om det bara är Lusitano hästarna som kommer att kunna utföra detta dressyrmoment? Såsom Lippizzanern är den enda som kan göra levade? Hm..
 
 
Samt brukar de jämt släppa tre färger när en ny hästras kommer, undrar vilken färg den tredje blir? Jag hoppas på bork/gulbrun :3 
 
Vad tycker ni om Lusitanohästarna? :D