Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Dressyr?

I och med att det ryktas om en ny häst och eller dressyr ska komma till spelet så vill jag skriva lite om mina tankar kring dressyr. 
 
Jag har som många spelare önskat mig dressyr till spelet under en lång tid. Problemet i spelets början var grafiken och det rent tekniska kring att införa det till spelet. Var nog alldelles för svårt att programmera in. 
Dagens utgångsläge ser bättre ut då grafiken har förbättrats markant och hästmodellerna har utvecklats något enormt. Företaget har växt och har många fler anställda som kan programmera. Rent tekniskt borde de enklare kunna införa dressyr till spelet i dagens läge. 
 
Problemet är bara att kunna räkna ut hur dressyr ska utföras i spelet. Hur blir det med resultat listor? Kan man tävla mot varandra? Blir det som dagliga tävlingar som man kan få exp till hästen för? 
Ska dressyren likna en övning från druidträningen där man ska följa olika pilar i diverse riktningar och i olika rekommenderade gångarter? Jag tyckte de övningarna var roliga och har inget emot dem. 
 
Dressyr i andra hästspel brukar vara att man följer pilar eller samlar stjärnor på rad i olika riktningar och mönster i olika gångarter beroende på färg. Jag tycker de är intressanta och mysiga. Blir en skön avkoppling från hopptävlinarna där man ska vara snabb hela tiden ;) 
 
Om dressyr kommer till spelet så hoppas jag verkligen att de fixar till ridhusets dressyrdel med att göra ridhusets sidor lika långa då den i nuläget är riktigt ojämn xD....
Samt kommer alla hästar att kunna delta i dressyren? Eller är det bara hästarna med uppdaterade modeller som kommer att kunna ta del av de nya animationerna och då kunna utföra dressyr momenten? Blir det för svårt att programmera de äldre modellerna med nya dressyr animationer? Hm... Återstår att se.
 
Vad är era tankar kring dressyr till SSO? :)
 
Gammal bild på mig och Frina som taggar inför dressyrtävling. 

Kommentarer:

1 Frida Silverfield:

Håller tummarna för dressyr snart! Vi har ju sett att de kan göra banor där man måste byta gångart för att klara sig (islandshästloppet) så det borde vara möjligt på så sätt som du beskriver, att man följer pilar! :D

Svar: Just ja! Islandshäst loppet hade jag ju glömt! (Förlåt Rose! xD )Taggar! :D <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: