Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Löjligt fina Lusitanos

Hejsan! Har åkt på semester som kattvakt och haft problem med wifit, därav låg uppdatering här ;P
 
Tänkte skriva om de vackra lusitano hästarna som kom i förra veckans updatering. Jag har blivit helkär i dem då de är jättevackra och graciösa. *.* <3 Deras fladdrande manar, fina färger och gulliga skutt har charmat mig totalt. Piaffen är också riktigt fin. 
 
Vackra Fortuna, a.k.a Fortunelady har tagit mig med storm.
 
Lusitano hästen är en riktig sagohäst. Är jätteglad att de äntligen har kommit till Jorvik. Det är en hästras man inte träffar på så ofta i verkligheten då det är en sådan pass dyr och ädel hästras. Jag personligen har bara träffat på lusiano hästar på hästshower.
Är kul att kunna leva ut alla sina hästdrömmar i SSO då jag säkerligen adrig kommer att ha råd med en lusitanohäst i verkliga livet xD. (Tur för mig som är kär i fjordingar att de brukar vara relativt billiga ;P Om jag köper en häst i framtiden blir det definitivt en fjording <3)
 
Färgerna som de tre första lusitano hästarna kom i är pearlfux, brun och skimmel. Jättefina alla tre med otroliga små detaljer som verkligen visar hur mycket SSO har gått framåt i hästskapandet. 
 
Baruna och fina Hawkwind.
 
 
 Angelica med vackra Airdancer.
 
 
 
 
 
Älskar även setet de skapat som passar till Lusitano hästarna. Ett set med iberisk stil. Kul att en ny hästras släpps med utrustning menat till den. Blir en helt annan upplevelse att köpa ny häst med så mycket information och historia kring dem. Älskar även de nya uppdragen med Thalias skådishästjakt där man fick veta mycket om lusitano hästarnas ursprung. Riktigt kul att se att de har lagt ner mycket tid på att lansera denna fina hästras.
 
 
 
Riktigt roliga lusitano uppdrag! :D <3 Fem fjordingar av fem! ;)))
 
 
Jag hoppas att de kommer att fortsätta med denna stil framöver att göra rasanpassade utrustning och uppdrag. Uppskattar verligen allt de gjort med lusitano hästarna. Håller tummarna för en storslagen lansering av en uppdaterad fjording! ;DD <3
 
Vad tycker ni kring allt om lusitano hästarna i spelet? Har ni också kärat ner er i dem? ;P Vad tyckte ni om utrustningen och uppdragen? Är det någon specifik ras ni vill se anpassad utrustning till och liknande? :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Isabelle Rainfield:

Jag kan inte riktigt tolka vad det är för häst till höger på sista bilden? En frieser? :D

Svar: Om du gör uppdragen får du reda på det ;) .....<3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: