Hjärtevecka

Jösses vad denna vecka flög förbi fort. Jag hoppas att ni alla fick en bra alla hjärtans dag. :3 <3
 
Alla hjärtans dag firandet i spelet har varit riktigt mysigt, som alltid. Det var kul att att hjärtloppet kom tillbaka. Tycker den är gullig och att det är mysigt att köra lopp med vänner. Jag är riktigt tacksam att de detta år införde att man får en belöning för varje lopp. I fjol räknade jag till att jag körde hjärteloppet minst 60 gånger... Ärligt talat var det riktigt jobbigt, tog mig minst två timmar då att samla hela setet... I år var det mycket bättre då jag bara behövde köra loppet 11 gånger vilket tog drygt 20-30 minuter. Jätteskönt! xD Mycket uppskattad uppdatering av firandet ;)
 
Årets hjärteset är riktigt fint i vitt, rött och svart. 
 
Cec och Storm i årets fina Valentines set. (Hatten är dock köpt i hjärtebutiken i Moorland annars är det en fin topphatt man får i loppet ;P)
 
 
Är riktigt gulligt med alla hjärtliga dekorationerna som nu finns omkring Jorvik. Älskar alla söta par som finns här och där som fåglarna på bilden ovan :3 Fin detalj.
 
Jaga brev åt Derek fick man göra detta år också. Jösses posten i Jorvik är verkligen bedrövlig xD....
Vad jag märkte av så fanns det inga speciella belöningar från brevletandet då jag fick bara mat. Jag har dock sett folk rida runt med en jättesöt brun häst plushie i sadelväskan. Jag undrar om det är regnbågsplushien som buggat med färgen eller om det är en ny plushie? Jag har letat efter den i butikerna men ej hittat den. Vet ni något om den? ;)
 
 
Ha en bra dag! <3 Kram!
 

<3

Glad Alla hjärtans dag! Hoppas ni alla får en fin dag med nära och kära! :3 <3
 
 
 
 
 
 
Idag kommer antagligen uppdateringen att bestå av Alla hjärtans dag firandet på Jorvik. Ser fram emot att se om de hittat på något nytt för i år. Tävlingen vi fick förra året i Jorvikstallet var rolig, undrar om den kommer tillbaka? :) Spännande att se. 
 
Tack kära läsare och hela SSO communityt och SSO-teamet för att ni gör detta spel till världens bästa spel! Love you! ;P <3 Kram på er!
 
 
 
 
 

Nya Nordsvenskar!

Igår la Starstable upp på sina sociala medier en teaser om att en uppdaterad Nordsvensk kommer till spelet imorgon! Här kan ni se den:
 
 
 
Hur fina är de inte?? *.* <3 Är helt kär! Kommer definitivt att köpa flera. Jag älskar deras manstilar. De har även en ny stil med den korta svansen. Riktigt gulligt :3 Färgerna är underbara. Klassiska bruna och en mysig svartbrun. Undrar vilken färg den tredje kommer att ha? 
 
Jag älskar denna hästras och är riktigt exalterad över att den äntligen får en välförtjänt uppdatering. Jag håller tummarna för att en bork och en musblack kommer också  ;)  
 
Detta är starten på att andra kallblod kanske snart får en uppdatering. Jag såklart hoppas mest på att fjordingarna blir uppdaterade. <3Annars önskar jag mig även nya kallblods raser som tex Ardenner, Clydesdale, Percheron osv. 
 
Vad tycker ni om den nya Nordsvensken? Taggade? :DD <3