Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Ny frisyr!

Ännu en gång har jag bestämt mig för att ändra min frisyr. Jag älskar det blåa Jojo håret med den söta rosa rosetten men kände att frisyren syntes inte då jag oftast har hjälm eller hatt på mig. Därför var det dags för en förändring.
 
Jag älskar flätor som många nog vet vid detta laget ;) Jag har alltid beundrat de nya frisyrerna i Dundull men inte vågat provat någon än. Förrens nu. Fastnade för den rödvioletta frisyren som är halvt utsläppt med söta flätor på sidan och en fin tofs baktill.
 
Kommer ta ett tag att vänja sig men är riktigt nöjd. Älskar färgen <3 
 
Vad tycks? :)
 
 
 

Kommentarer:

1 Alva Lionrock :

Jättefint! Har funderat lite över de nya frisyrerna, tycker de är väldigt fina men samtidigt är jag rätt fäst vid verkligen lysande rosa hår och jag hittade inget med det färgen på de nya håren, men vem vet? Jag kanske ska pröva något nytt än bara blonda och rosa hår nån gång? Haha...

2 Eva Bunnyland:

Jag gillar den frisyren, jag har en sådan fast mörkbrun :) Kommer nog alltid ha brunt i spelet hahah, det känns så rätt (har brunt hår IRL också och kan inte tänka mig att byta på min spelarkaraktär, det funkar inte). Gillar inte Jojo-frisyrerna så mycket men man har ju sin egen åsikt ;)

Kommentera här: