Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Midsommar!

Gårdagens uppdatering blev ett stort midsommar firande som räcker ända fram till den 11 juli!
 
 
 
Har varit väldigt taggad på ett nytt midsommarfirande i Jorvik i flera år nu, äntligen blev det uppdaterat. Är riktigt nöjd. Groddansen kring midsommarstången är kvar tack och lov, den traditionen vill man inte bryta ;) Samt i år kan man samla ihop en fin midsommaroutfit genom att gå till fiskedammen varje dag. hittills har vi fått en cool hatt och en söt klänning. Ska bli spännande attt se hela outfiten samlad till slut :D Även om jag är vuxen och egentligen alldelles för gammal för fiskedammar så älskar jag denna idé, fylls med så många roliga minnen från barndomen när man gick på födelsedags kalas och höjdpunkten (förutom tårtan då ;P) var alltid fiskedammen.
 
De fina presenterna vi fått hittills från fiskedammen. 
 
 
Loretta håller med om att det är lite pinsamt att vara äldre och fortfarande gilla fiskedammar vilket för mig till nästa punkt. Har ni (efter ni gjort klart midsommaruppdragen) gått runt och pratat med npc:erna kring festen? om inte, gör det! De har alla många roliga och intressanta saker att säga, vissa har till och med några hintar till framtida spelinnehåll att prata om! ;) De har alla flera olika saker som de säger, runt 7-10 olika meningar så prata med varje person flera gånger för att få reda på allting. Väldigt intressant och jättekul detalj! Är roligt att kunna prata med folk på festen, blir mer levande då ^^
 
Man får t.e.x veta att Rhiannon är från Irland.
 
 
 
 
 
Att bygga sin egen midsommarkrans är riktigt coolt. Älskar att man får sju stycken att välja mellan. Som icke starrider kan man göra en söt krans med maskrosor i som Mrs. holdsworth nog skulle vara avis på ;)
Som star rider som har låst upp alla områden kan man få ihop alla sju. Vi fick en fin karta för att se var man kunde hitta alla blommor. (Alla förutom en mysterieblomma i en annan dimension ;P )
 
 
 
 
Här är alla sju områden och alla sju blomsterkransar:
 
 
Den närmaste blomman hittar man i Moorland en bit bort från stallet och Conrads smedja. En fin maskros krans.
 
 
 
 
I närheten av Vingården/Silverglades Hästsportcenter hittar man tulpaner. Tog tydligen ingen pose bild med den kransen så här har ni en bild när jag spelar basgitarr med den på mig ;)
 
 
 
Blomman i Valedale finns bakom Avalons stuga, framför vattenfallet. 
 
 
 
Blomman på Sydhoven hittar man i närheten av bron till New Hillcrest stallet. 
 
 
 
I Epona, en bit bort från New Hillcrest hittar man fina solrosor.
 
 
 
 
 
Mistfall kransen är fina blåklockor.
 
 
 
 
Mysteriekransen som ni nog listat ut redan finns i Pandoria.
 
Blomman hitar man precis vid portalen. 
 
 
 
Har ni någon favorit bland kransarna?
Min är nog Sydhovens. Älskar att den är lila med stora lupinblommor :3 <3
 
 
GLAD MIDSOMMAR!! <3
 
 
 

Kommentera här: