Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Vår i Jorvik

Jahapp, måndag idag igen. ;) Jag har haft en riktigt slö helg där jag bara spelat en massa Starstable och småstädat hemma. Min pollen allergi har än en gång slagit till ordentligt och gjort mig super trött. Är skönt att kunna smita in i Jorvik och njuta av våren utan alla fysiska konsekvenser ;))
 
Efter att jag hade läst klart Ödesryttarna- Jorvik kallar fick jag ett sådant sug att spela igenom alla de gamla Starstable och Starshine Legacy spelen. Har därför spenderat stora delar av helgen med att spela igenom Starstable - Vårryttaren.
 
Bestämde mig för att börja med Vårryttaren då det passar in med årstiden vi har nu samt att det är ett mysigt, lätt spel att ta sig igenom om man som jag är låg på energi p.g.a allergier. Starshine Legacy spelen är mer spännande och kräver mer fokus, därför väntar jag med dem tills jag mår bättre.
 
Har tänkt att skriva ingående recensioner om spelen när jag är klar med dem. Jag har skrivit innan om dessa spel i bloggutmaningar men denna gång vill jag vara mer utförlig. I och med att vi fick väldigt mycket bakgrundshistoria till ödesryttarna och Jorvik i den nya boken, vill jag gå igenom de äldre spelen för att hitta jämförelser. Är också kul att gå igenom dem för att se all bakgrund, Helena Dahlgren hade att jobba med när hon skrev boken. För särskilt mycket bakgrundshistoria har vi inte särskilt mycket av i dem.
 
Är riktigt kul att spela igenom dem igen. Har många härliga minnen med dessa spel <3 Min barndom är full av dem. Är tacksam att jag hade turen att växa upp med dessa spel då de format mig som person. Älskar Jorvik, det är verkligen en helt magisk plats <3
 
Laddningskärm i Starstable- Vårryttaren. Möjligen Anne och Concorde som är siluett ekipaget?
 
 
 
 

Kommentera här: