NYA FJORDINGAR PÅ VÄG!!! :DDDDD

Det var en omtumlande dag igår då Starstable släppte en stor sneak peak på deras nyhets sida.
 
VI SKA FÅ UPPDATERADE FJORDINGAR INNAN DETTA ÅR ÄR SLUT!!!! :DDDDDDDD
 
Gissa vem som är taggad?! :DD
 
 
Sneak Peak på den nya fjording modellen de håller på att jobba med. Visst är den fin? *.* <3
 
 
Jag är väldigt lycklig, som jag har längtat! Har faktiskt ofta drömt de senaste åren om att jag loggar in på SSO och det står på nyheterna att fjordingarna ska uppdateras men sniket nog vaknar jag alltid precis innan jag får se hur de ska se ut....hehe Nu har drömmen äntligen gått i uppfyllelse! :DD Är galet taggad!!! 
 
Vad tycker ni om denna sneak peak bild? Hiss eller diss? :D
 
 
 
Den gamla modellen av fjordhäst kom till spelet 2014-12-10, vilket är ett bra tag sedan. Väldigt mycket har ändrats i spelet sedan dess. Detta har gjort att Starstable har beslutat att den 10 oktober säga adjö till den äldre fjordingmodellen samt Nanook och Sedna utanför Isenport. Detta är för att deras modeller är för gamla för allt de vill utveckla spelet med. Deras framtidsutsikter kräver mer modern teknik för att spelet ska kunna utvecklas med fler spännande funktioner och utrustningar/kläder längre fram.
Jag förstår och respekterar detta beslut men samtidigt är jag lite ledsen då jag kommer att sakna dem. Dock inte alltför ledsen då de uppdaterarde fjordingarna säkerligen kommer att vara helt makalösa och när Kallterna kommer tillbaka till Jorvik har de förhoppningsvis en massa sspännande uppdrag med sig. Åh vad jag längtar efter fler uppdrag i Den gömda dinosauriens dal!<3
 
Alla fjordingar man har köpt och köper fram till den 10 oktober kommer man självklart att få behålla. Om du inte har en fjording är det verkligen läge att passa på att köpa en nu. Starstable har ändrat i ryktesuppdragen så att det går mycket fortare att bygga upp rykte med Nanook och Sedna för att kunna köpa dem. 
 
 
Nanook, Sedna och deras fina fjordingar. <3 Jag kommer sakna er! Tur att vi får tid att säga hejdå...<3
 
 
Hur tänker ni om detta ämne- att Starstable planerar att "rensa ut" gamla hästar för att ge plats för uppdaterade varianter samt nya raser?
 
Jag som gammal spelare blir lite ledsen av nostalgiska skäl men tycker ändå att det är ett bra val att satsa på framtiden. De måste fortsätta utvecklas för att kunna hålla sig relevanta och locka till sig nya spelare vilket är en stor inkomst till spelet. Utan inkomst- inget spel. Undrar vilka raser de "gör sig av med" nästa gång? En uppdaterad Andalusier/P.R.E skulle jag inte säga nej till, eller en Akhal take...<3
 
Har ni någon gammal ras ni längtat länge efter en uppdatrad version? :D
 
 
 
 
 

Nya ambassadörer!

Den här veckan publicerade Starstable tre 
 
nya ambassadörer! :D
 
 
 
 
 
Dessa tre är : 
 
Collectible Alex
QuicksilverYT
FarisJaclyn
 
Alla jättetrevliga och fina människor. Ser verkligen fram emot att lära känna dem bättre och välkommna dem till ambassadör familjen! :D <3
 
 
Det har varit blandade meningar i communityt kring detta. Många som har varit väldigt positiva och väkomnat dessa tre med öppna armar och sedan har det tyvärr varit många negativa kommentarer och otrevligt beteende som dykt upp. Jag vill därför hjälpa till och förklara hur det är att vara ambassadör för att reda ut missförstånd som finns.
 
 
Här är några vanliga frågor som ofta dyker upp:
 
 
 
 
Vad är en ambassadör?
 
En ambassadör är en spelare som är delaktig i communityt med t.ex. blogg, instagram och/eller youtube. Det är en spelare som Starstable själva har valt ut att sponsra då de tycker att denna är en bra förebild för communityt. En ambassadör är som en bro mellan spelarna och teamet bakom Starstable. Vi medlar för spelarna till teamet. Om det är något spelarna behöver hjälp med i spelet, vill se ändras eller har problem med är vi ambassadörer här för att hjälpa till! <3 :D
 
 
 
Jobbar du för Starstable?
 
Nej. Jag är inte anställd hos Starstable. Man kan likna det vid ett volontär arbete där vi då och då blir "betalda" i star coins. Nyligen har vi börjat bli sponsrade med star coins till en häst när nya raser släppts. Jag har med de sponsrade star coinsen köpt en av de uppdaterade Jorvikiska ponnyerna och en trahkenare. Vi får dessa starcoins sponsrade då de vill att vi ska ge dem feedback på hästarna som släpps. Vi får valet själva om vi vill ha dessa starcoins eller ej, så jag är inte "tvingad" till att köpa en häst jag ej är intresserad utav.
 
 
 
 
Är det bara "kända" personer som blir ambassadörer?
 
Nej. Kolla på mig! xD haha Jag har inte miljontals följare varken här på bloggen eller på min instagram (@cecfield) Utan jag hade runt 20 läsare/ dag här på bloggen och runt 500 följare på Instagram innan jag blev ambassadör. Man behöver inte alls vara en mega kändis. Det gäller bara att ha rätt attityd, motverka mobbning, vara en bra förebild och dela med sig utav sina erfarenheter med spelet på ett konstruktivt sätt.
 
 
 
 
Ambassadörer kan inte prata illa om Starstable och är därför positiva till allt som kommer ut?/ De har inga egna åsikter utan blir betalda för att bara prata gott om spelet.
 
Denna inställning är riktigt frustrerande då folk inte behandlar oss som riktiga människor. Såklart har vi våra egna åsikter och självklart tycker vi olika och det är omöjigt för oss att tycka om precis ALLT med spelet. Såklart har vi en hel del som vi inte alls tycker om och vill se uppdateras. Jag kan förstå att det verkar som att vi är positiva till det mesta men det är för att vi vill ge konstruktiv kritik så att spelet kan växa och röra sig framåt. Jag är en väldigt glad och positiv människa som har ibland svårt att vara negativ och kan därför framstå som partisk. MEN! Jag säger alltid vad JAG tycker! Denna myt att vi bara prisar SSO till skyarna är helt fel.
 
 
 
 
 
 
Rose Shadowlee förklarar även i denna bra och informativa video om hur det är att vara ambassadör:
 
 
 
 
 
Har ni några fler frågor kring vad det innebär att vara
 
ambassadör är det bara att fråga på! Jag är här för att
 
hjälpa till! :D
 
 
 
 
 

Soulrider Podcast episod 2! :D

Hejsan!
 
Jag, Rose Shadowlee och Totalcretin har nyligen släppt avsnitt två av vår Soulrider Podcast. 
 
I detta avsnitt tar vi upp temat levling. Vi har också haft turen att ha med en spännande gäst, nämligen Renee Bluebridge också känd som Northena på Youtube.
 
 
 
Här kan ni lyssna på avsnittet: