Jorvikhantverkaren drar vidare

Hej kära läsare!
 
Jag har en stort tillkännagivande angående denna blogg och det är att denna blogg inte kommer att få fira två- årsdag i maj då min vardag ser ut som den gör med mitt nya jobb så har jag tyvärr inte tid med bloggen längre.
 
Jag skulle verkligen uppskatta och tycka det vore jättekul om ni vill dela med er om vad ni har tyckt om min blogg under tiden den har varit uppe. Var inte rädda för att säga vad ni tycker, jag vill verkligen höra era åsikter vare sig det är positivt eller inte. Konstruktiv kritik tar jag gärna emot! ;P
 
Även om bloggen läggs ner så kommer jag inte att försvinna från SSO communityt utan jag kommer att förflytta mig till forumet och wikin. Om ni är intresserade av att diskutera om något som rör sig om SSO, hästar, musik, böcker, manga, anime, filmer, serier eller ja vad som helst så är det bara att kontakta mig :)
 
Jag kan nås via brev på SSO, på Jorvikipedia där jag heter CeciliaGladefield vilket jag också heter på forumet, på howrse.com heter jag Jorvikhantverkaren och min email är jorvikhantverkaren@hotmail.com :)
 
Vi hörs! <3
/Cecilia Gladefield
 
 
 
 
Jorvikipedia:
http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Startsida
 
Forum som rör allt med Jorvik:
http://starstableonline.boards.net/