Film tips. filmefterlysning och Halford cosplay

Tänkte tipsa om en massa bra filmer jag sett som har hbtq-tema.
 
Här är några utav mina favoriter:
Billy Elliot
A touch of pink
Brokeback mountain
D.E.B.S
Transamerica
You and I
To Wong Foo, Thanks for everything! Julie Newmar
 
Vill också efterlysa en film som jag tyvärr har glömt namnet på och som jag jättegärna vill hitta igen.
Det är en film som handlar om en ung kille som bor tillsammans med sin yngre bror som han måste ta hand om. Filmen utspelar sig kring juletid. Huvudkaraktärens gamla barndomsvän kommer över för att å bo hos dem under julen. Vännen kom just tillbaka från militären. Vännen fick granatsplitter nära ögat under en olycka så han har problem med ögonen och han kommer att bara bli värre tills en dag då han blir blind. Men till en början så berättar han inte  detta utan försöker dölja det så gått han kan från huvudkaraktären. Huvudkaraktären och vännen har sedan länge tillbaka varit hemligt kära i varandra. Båda två är män ska jag nog nämna också ;P
Jag har för mig att namnet ska ha någonting med namnet Billy att göra? Fast är inte säker xD Samt så kanske den heter något med Merry christmas____, ___ chrsitmast eller något liknande då den som sagt utspelar sig kring julen. Det är något utav en lågbudget film också tror jag då det är så få skådespelare och hela filmen i princip utspelar sig i deras hus. Huset låg vid en hamn kommer jag ihåg. xD Det var en del båtar i filmen.
Är det någon därute som vet vilken film jag pratar om så snälla hjälp mig! Tyckte verkligen om den filmen och vill så gärna hitta den igen.
 
 
Här är dagens outfit:
 
Gjorde en Rob Halford cosplay som dagens outfit. Rob Halford är sångaren i bandet judas Priest. Jag tycker att han är jättecool. Han är också öppet homosexuell och har starkt påverkat metal och musikindustrins syn på homosexualitet. Han hjälper till att förgöra fördomar. Gillar honom starkt så därför ville jag efterlikna honom och göra en outfit som påminner om honom.
(Bilden på Judas Priest ovan är lånad från Google)