Warcraft film och Drusi trubbel

Nu är jag tillbaka från min andra semester. Har haft det trevligt med en massa utflykter och hunnit med en massa saker som jag inte annars hinner med till vardags.
 
Jag har har bland annat kollat på Warcraft filmen under semestern. Har väntat på den i ungefär tio år... ;D Äntligen fick jag se den. Jag var väldigt orolig innan att den skulle vara för mycket "hollywood" men som tur var så var den inte det. Den höll sig väl till ursprungsmaterialet och var snyggt gjord. Stilen passade verkligen, det påminde mycket om World of Warcraft.
Bra film som jag rekommenderar er att kolla på! ;D Även om man inte vet ett skvatt om World of Warcraft så är den värd att se, det är en bra fantasy action film. Får se om det kommer uppföljare, jag hoppas på det! ;D
 
Annars så har jag tagit hand om mitt Drusi konto med värdekoden vi fick förra veckan så har jag kunnat göra mer uppdrag. Man fick tre dagars star rider med SSOINSTAGRAM. Dock så missade jag en dag då jag inte var hemma samt igår när jag skulle utnyttja den tredje dagen så krånglade mitt internet vilket gjorde att jag fick nätverksfel hela tiden. Jag visste att jag skulle få en sadelfilt i ett uppdrag så jag fick verkligen kämpa för att få den. Fick göra om det uppdraget minst fem gånger... Det uppdraget blev gjort men inte mycket annat då jag inte orkade med att göra om allt annat flera gånger också. ^^´ Typiskt att det hände igår då jag väl hade star rider på Drusi men aja sådant händer.
 
Uppdraget som gör att man får sadelfilten är ett hemligt uppdrag. Det finns tre stycken runt om Silverglade. Jag har hittat två och har svårt med den trejde då jag inte kommer ihåg var jag hittade den. Jag har hittat flaskposten och paketet på väg till Firgrove, någon som vet var den tredje är? ;P
 
Drusis efterlängtade sadelfilt. Nu har jag bara tränset kvar från nybörjar utrustningen.