De nya animationerna

I onsdags uppdaterades spelarkaraktärerna med nya animationer. Ny på och avsittning, ny gång, rid- och sprint-stil samt små detaljer här och där som t.ex. att man klappar hästen då och då.
 
Har länge önskat att ens karaktär ska bli mer levande. Att vissa npc:er som tex Bobcat tjejerna i Moorland förut var mer levande än ens karaktär kändes väldigt skumt. Ser positivt på de nya förändringarna. Kommer dock att ta lång tid att vänja sig då jag är van sedan fyra år tillbaka med de äldre karaktärs animationerna.
 
Ryttarens sits har i många fall blivit mycket bättre med t.ex. nedtrampade hälar och rak rygg. Dock i galoppen så kan det se skumpigt ut ibland. Jag vet att många spelare som rider i verkligheten kan störa sig på att sitsen inte är helt korrekt i alla gångarter och det kan jag förstå.
Personligen så störs jag inte av att det inte är helt korrekt. För mig är det Starstables stil att satsa mycket på realism men kanske inte hela vägen ut alla gånger. Känns som att de satsar runt 70 % på realism och resterande 30 % på ren charm. Jag tycker att de nya animationerna är jättesöta. Att ryttaren slänger sig upp i sadeln är urgulligt xD Inte alls det korrekta sättet att sitta upp, långt ifrån men charmigt är det. Charm och humor är en stor del utav spelet.
 
Att man nu kan klappa hästen är underbart. Har länge önskat att kunna göra det. Nu håller jag tummarna för att det i framtiden även ska gå att kunna klappa hästen från marken också. "Mycket vill ha mer" ;D haha
 
Vad tycker ni om de nya animationerna? :) Hiss diss? Önskningar på fler animationer i framtiden?