Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Min bloggutmaning- Ridklubbar

Nu börjar jag komma mot slutet av min bloggutmaning bara två ämnen kvar efter denna. 
 
Idag ska jag skriva om ridklubbar. 
 
 
Vad är roligast med ridklubbar?
 
Gemenskapen och vänner för livet. En bra ridklubb blir som ens andra familj. En ridklubb är en stor bunt med vänner som man alltid kan hitta på en massa skoj med. Att alltid ha sällskap när man spelar.
 
 
 
Vad får dig att stanna i en ridklubb?
 
Bra gemenskap, alla får vara med och ge sin åsikt. Bra ledning som har en tydlig vision om vad syftet med klubben är, som tar hand om sina medlemmar och ser till deras bästa. Bra mängd med events utan en massa krav på närvaro. Genomtänkta events och gärna med häst/ridlektion tema. Bra aktivitet på medlemmarna så att man oftast har någon att hänga med.
 
 
 
 
 
Vad får dig att lämna en ridklubb?
 
Drama/bråk och dålig ledning som inte håller koll på medlemmarna. Skyhöga närvarokrav eller väldigt låg aktivitet är inte populärt hos mig heller. Att vara med i en klubb där ingen är inloggad för jämnan är inte kul. Jag är en social person som går med i en klubb för att hitta vänner och vara social så en inaktiv klubb är inget för mig.
 
 
Favorit event/aktivitet med klubben?
 
Ridlektioner, uteritter och lära känna events är extra kul. Rider inte så mycket själv längre så att får leva ut i spelet med ridlektioner är väldig givande och riktigt roligt. Uteritter är alltid supermysigt, man kan verkligen leva sig in i det och låtsas att man gör det på riktigt. Lära känna events är väldigt spännande och intressanta då det är viktigt att känna varandra för en bra gemenskap. Att levla tillsammans är också en trevlig aktivitet, går mycket lättare med fint sällskap.
 
 
Jag och Kria på en uteritt med klubben som Rose håller i.
 
 
 
Vad får dig lockad att gå med i en ridklubb?
 
En bra ledning som har en tydlig vision med klubben. Gärna ålderskrav då jag är en äldre människa ;) haha Ridtema är viktigt för mig då jag som sagt innan inte rider myket själv längre så att kunna leva ut mina hästdrömmar genom ridlektioner och dylikt är viktigt för mig. En snygg blogg för klubben där all viktig information är samlad är också ett stort plus. En riktig snygg klubboutfit säger man inte nej till heller ;)
 
 
 
 
Vad får dig att inte vilja gå med i en ridklubb?
 
Spammande reklam, drama/bråk, ledare och/eller medlemmar som bryter mot reglerna, alltför ung åldersgrupp, dålig gemenskap och låg aktivitet går inte hem hos mig. En ridklubb ska vara en avkopplande zon där man kan skaffa vänner, allt annat som motverkar det tycker jag inte om. En urful klubboutfit eller en exakt kopia av en annans klubbs outfit är inte lockande heller xD
 
 
 
 
Förslag på förbättringar på funktionen?
 
Skulle vara kul om det fanns en funktion i spelet där man kunde söka efter andra lubbar och sedan tävla mot dem. Finns ett trofé skåp i klubbhuset som ser lite tomt ut ;))
Skulle också älska om man kunde göra egna klubbtröjor som t.ex. guild tabards som finns i World of Warcraft. Där köper man en tabard som ändrar utseende beroende på vilken guild man är med i. Skulle vara coolt med liknande i SSO. Vad skulle dock vara bäst en  vanlig tröja eller långärmad ridväst? Hmm.. ;)
Att kunna skicka brev bättre till klubbmedlemmar skulle nog också vara mycket uppskattat. Att copy paste till vardera 20+ medlemmar kan inte vara roligt...
 
 
 
 
 
Vilken klubb är du med i och vilken inriktning har den?
 
Jag är en stolt medlem utav Comet Hawks. En klubb för lite äldre spelare med häst och ridinriktning. Mellanstor ridklubb med jättebra gemenskap. Varenda hök är viktig och helt underbar <3
Hittade till klubben då jag under en tid var med i Platinum Feathers där jag träffade en hel del blivande hökar ;) Men jag gick sedan ur den klubben och var klubblös ett tag. Läste Frida Silverfields blogg och kommenterade rätt ofta där och när hon skrev om sin nyskapade klubb Comet Hawks blev jag genast intresserad och ansökte.
Finns ingen bättre ledning med ägaren Frida Silverfield, ledaren Maria Graypoulos, crew medlemmarna Melissa Silverforce, Nadia mousebear och Rose Shadowlee (som även är islandshäst ridlärare). De har alltid en massa spännande ideer och planer för klubben. Riktiga eldsjälar. 
Häst och ridinriktningen innebär att de flesta events är ridlektioner, uteritter och teorilektioner med hästtema. Riktigt givande då jag verkligen får ut min hästabstinens xD Lär mig alltid en massa på varje ridlektion. 
Varje medlem är viktig för klubbens utformande, varje synpunkt och önskemål lyssnas till. Som medlem känner man sig delaktig vilket är väldigt uppskattat. 
Klubboutfiten är riktigt snygg också i svart, lila och vitt, sportig och cool. Vi hade en omröstning och fick alla rösta mellan olika förslag på outfit och den lila vann. Gissa om jag blev glad för det? ;DD haha (lila är min favvofärg)
Comet Hawks är som min andra familj och jag tycker mycket om alla medlemmar, har aldrig tråkigt med dem <3 Underbara människor hela bunten. Längtar så det knakar till klubben startas upp igen efter sommarlovet!
 
 
Är ni läsare med i någon ridklubb? Hur ser den ut i sådana fall? :D
 
 
 
 
 
 
 
Jag och Frina i Comet Hawks klubboutfit. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Amanda.Landen:

Vilken fin blogg du har, väldigt speciell :) Du kan gärna kolla in min blogg http://nouw.com/lightningcamp och ge lite feedback så jag kan bli så bra som möjligt. Kom ihåg att just du är fantastisk

Svar: Tackar! :DKikade in på din blogg och tycker din design är cool. Knappen så att man kan komma längst upp på sidan är riktigt användbar. Funktionen att kunna prenumerera har jag inte sett förr. Bakgrunden är snygg att den står still medan man scrollar ner bland inläggen. Det enda jag kan säga som kanske kan tweekas lite är den vita texten på sidan, den kan vara lite svår att se samt den gula texten där info om tid och datum inläggen. Annars häftig design :D Samt fina blogginlägg, blir kul att följa din blogg :D
Cecilia Gladefield

2 Alva Lionrock:

Jag har två egna klubbar på mina konton. Har så många planer men dock inga medlemmar alls, alla bara lämnar när dem ser att de är den enda medlemmen..:/ Why???

Svar: Tråkigt att folk inte ger det en chans. Önskar dig lycka till med klubbarna! <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: