Mitt läge samt viktigt om respekt

Var ett tag sedan jag senast skrev här. Anledningen till det är att jag är inne i en väldigt stressig, deppig period. Mycket jobb blandat med fysiska problem (sjukgymnastik)samt medelålderskris och utbrändhet. Är inte på topp helt enkelt. Samt så är mitt SSO- intresse inte direkt i full sving just nu. Attityden i communityt gör mig less då det är mycket negtivitet som flödar.
 
Har så blandade känslor inför läget som SSO befinner sig i just nu. Är verkligen super jobbigt att behöva vänta på huvuduppdrag. Är väl över ett år nu sedan sist? Jag spelar för huvuduppdragen i grund och botten, det är det som fick mig intresserad utav spelet i första början. Dock så får man inte glömma att teamet jobbar som attan för att göra oss spelare nöjda. Det kan minsann inte vara ett lätt jobb... Alla vill ha olika saker och alla vill ha mycket... Vill bara spy varje gång jag ser negativa kommentarer riktat mot SSE teamet. De förtjänar verkligen inte det.
 
Får vänta och se helt enkelt när nästa huvuduppdrag kommer. Kommer säkert bli episkt <3 Under tiden får jag levla klart mina hästar kanske.. hehe Min första urhäst är fortfarande inte färdiglevlad... ;)
 
Personligen tycker jag att fler borde inse att alla spelare är olika. Bara för att man spelat längre betyder inte att man är "bättre" än andra tex.  Man måste alltid följa spelets användarvillkor och respektera sina medspelare genom att tex använda ett vårdat språk och hålla en hövlig ton, inte använda buggar och inte spoila innehåll. Alla spelar på olika sätt och av olika anledningar. Finns ingen typ av spelare som är "bättre" än andra. Spelet är till för alla.
 
Uppdateringarna ser olika ut varje vecka på grund av att teamet försker skapa innehåll till alla sortens spelare. Vissa veckor blir det uppdrag, andra kläder, hästar osv. Allt detta för att variera och göra spelarna glada. Finns stor skillnad på spelare på vad som önskas. Vissa vill ha mer hästtema i spelet medan andra önskar sig tonvis med nytt mode medans andra vill utforska och dra ut på episka äventyr.Finns inget rätt och fel. Vi spelare har enorm makt genom våra önskningar till teamet. Vår feedback är en jätte bra idékälla till teamet. Vi kan göra skillnad. MEN, det måste göras med respekt! Sitt inte och tracka ner på teamet utan om ni är missnöjda med något håll en hövlig ton. Mer negativitet bidrar bara till en vidrig stämning. Det är onödigt.
 
Precis som Stacy ( från yt kanalen Stacy Place) sagt i en video så får man inte glömma att allting i spelet är skapat utav riktiga människor. De går till jobbet varje dag och sliter för att ge oss det spel vi vill ha. Allt du säger om spelet påverkar dessa människor. Ord kan såra riktigt djupt. Hur skulle du känna dig om något du jobbat på hårt under en lång period och när du äntligen får visa det för omvärlden så möts du direkt utav hat och glåpord. Skule du vilja bli behandlad så? Eller skulle du föredra att få konstruktiv kritik som kom i en hövlig ton?
 
RESPEKTERA VARANDRA! Sprid kärlek inte hat!
 
Jag har bivit mobbad i princip hela mitt liv. Har t.o.m utvecklat social fobi p.g.a detta. Men trots det så vägrar jag ge upp hoppet om att det finns gott i människor. Det är hundra gånger svårare att fortsätta vara vänlig och förstående när man blivit behandlad illa under lång tid utav en mängd olika människor men jag vägrar ge vika för negativitet. Jag tror helhjärtat på att världen blir bättre om fler blev mer öppna och förskte förstå varandra istället för att stirra sig blind på olikheterna man har. Eftersom att jag själv har upplevt mobbning och fått djupa ärr utav alla elakheter riktat mot mig så tar jag väldigt illa vid mig när jag ser elaka kommentarer på nätet. För jag vet hur ont det gör och hur länge det kan hemsöka en. Så snälla tänk alltid efter innan ni säger något på nätet. Det stannar kvar för alltid.  Ta hand om varandra!
 
Nu har jag rantat tillräckligt för idag känner jag. Dags för mig att gå och lägga mig. Vi hörs! :) <3
 
Baruna som hjälper Sonja hem. Tyckte att bilden passade in i temat om att man ska visa respekt och vänlighet mot varandra och erbjuda hjälp när det behövs.