Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Mitt läge samt viktigt om respekt

Var ett tag sedan jag senast skrev här. Anledningen till det är att jag är inne i en väldigt stressig, deppig period. Mycket jobb blandat med fysiska problem (sjukgymnastik)samt medelålderskris och utbrändhet. Är inte på topp helt enkelt. Samt så är mitt SSO- intresse inte direkt i full sving just nu. Attityden i communityt gör mig less då det är mycket negtivitet som flödar.
 
Har så blandade känslor inför läget som SSO befinner sig i just nu. Är verkligen super jobbigt att behöva vänta på huvuduppdrag. Är väl över ett år nu sedan sist? Jag spelar för huvuduppdragen i grund och botten, det är det som fick mig intresserad utav spelet i första början. Dock så får man inte glömma att teamet jobbar som attan för att göra oss spelare nöjda. Det kan minsann inte vara ett lätt jobb... Alla vill ha olika saker och alla vill ha mycket... Vill bara spy varje gång jag ser negativa kommentarer riktat mot SSE teamet. De förtjänar verkligen inte det.
 
Får vänta och se helt enkelt när nästa huvuduppdrag kommer. Kommer säkert bli episkt <3 Under tiden får jag levla klart mina hästar kanske.. hehe Min första urhäst är fortfarande inte färdiglevlad... ;)
 
Personligen tycker jag att fler borde inse att alla spelare är olika. Bara för att man spelat längre betyder inte att man är "bättre" än andra tex.  Man måste alltid följa spelets användarvillkor och respektera sina medspelare genom att tex använda ett vårdat språk och hålla en hövlig ton, inte använda buggar och inte spoila innehåll. Alla spelar på olika sätt och av olika anledningar. Finns ingen typ av spelare som är "bättre" än andra. Spelet är till för alla.
 
Uppdateringarna ser olika ut varje vecka på grund av att teamet försker skapa innehåll till alla sortens spelare. Vissa veckor blir det uppdrag, andra kläder, hästar osv. Allt detta för att variera och göra spelarna glada. Finns stor skillnad på spelare på vad som önskas. Vissa vill ha mer hästtema i spelet medan andra önskar sig tonvis med nytt mode medans andra vill utforska och dra ut på episka äventyr.Finns inget rätt och fel. Vi spelare har enorm makt genom våra önskningar till teamet. Vår feedback är en jätte bra idékälla till teamet. Vi kan göra skillnad. MEN, det måste göras med respekt! Sitt inte och tracka ner på teamet utan om ni är missnöjda med något håll en hövlig ton. Mer negativitet bidrar bara till en vidrig stämning. Det är onödigt.
 
Precis som Stacy ( från yt kanalen Stacy Place) sagt i en video så får man inte glömma att allting i spelet är skapat utav riktiga människor. De går till jobbet varje dag och sliter för att ge oss det spel vi vill ha. Allt du säger om spelet påverkar dessa människor. Ord kan såra riktigt djupt. Hur skulle du känna dig om något du jobbat på hårt under en lång period och när du äntligen får visa det för omvärlden så möts du direkt utav hat och glåpord. Skule du vilja bli behandlad så? Eller skulle du föredra att få konstruktiv kritik som kom i en hövlig ton?
 
RESPEKTERA VARANDRA! Sprid kärlek inte hat!
 
Jag har bivit mobbad i princip hela mitt liv. Har t.o.m utvecklat social fobi p.g.a detta. Men trots det så vägrar jag ge upp hoppet om att det finns gott i människor. Det är hundra gånger svårare att fortsätta vara vänlig och förstående när man blivit behandlad illa under lång tid utav en mängd olika människor men jag vägrar ge vika för negativitet. Jag tror helhjärtat på att världen blir bättre om fler blev mer öppna och förskte förstå varandra istället för att stirra sig blind på olikheterna man har. Eftersom att jag själv har upplevt mobbning och fått djupa ärr utav alla elakheter riktat mot mig så tar jag väldigt illa vid mig när jag ser elaka kommentarer på nätet. För jag vet hur ont det gör och hur länge det kan hemsöka en. Så snälla tänk alltid efter innan ni säger något på nätet. Det stannar kvar för alltid.  Ta hand om varandra!
 
Nu har jag rantat tillräckligt för idag känner jag. Dags för mig att gå och lägga mig. Vi hörs! :) <3
 
Baruna som hjälper Sonja hem. Tyckte att bilden passade in i temat om att man ska visa respekt och vänlighet mot varandra och erbjuda hjälp när det behövs.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Dalma Suncake:

Jättebra inlägg Cissi! Håller helt med dig.

Svar: Tack :)
Cecilia Gladefield

2 Sigrid Winterdotter:

Ja, jag har ju lagt ner min blogg nu eftersom att alla stress och press (för att inte tala om den ökända Vårdippen) tär lite väl hårt på mig. Då orkar jag liksom inte blogga.

Svar: Ja tufft är det ^^´ Men personligen är jag så pass envis så vägrar ge upp haha xD Men klurigt är det. Hoppas du får massor av sol som piggar upp :) <3
Cecilia Gladefield

3 Luna Friendstreet:

Mycket kloka ord! <3

Svar: Tackar <3 ^^
Cecilia Gladefield

4 April Goldfall:

Jättebra skirvet! Massa kramar till dig, hoppas du mår bättre snart <3<3

Svar: Kramar tillbaka! :) Tack!
Cecilia Gladefield

5 Sally Hawklord :

Bra skrivet. Otroligt bra skrivet^_^

Svar: Tackar :D <3
Cecilia Gladefield

6 Saga Sunstar:

Så himla fint Cecilia, har inte läst din blogg förut men kommer absolut följa den nu (struntar i om tiden mellan inläggen glappar, läser de inlägg som kommer)! När jag läser sådana här inlägg får jag bara en vilja att krama om alla fina personer och ge dem den kärlek de behöver. Det är så synd att SSO's community är så negativt som det är just nu, för i grund och botten känns det som att alla vill ha ett SSO där man kan få njuta av lite timmar utanför "verkligheten".

Jag hoppas du mår bättre snart, och hoppas även solen kan komma fram lite mer så vi alla blir på lite bättre humör.
Kram<3

Svar: Tack <3Japp communityt behöver verkligen mer sol ;))
Cecilia Gladefield

7 Minna Moonchild:

Jättebra skrivet! :)

Jag har också varit mobbad under stora delar av min uppväxt och tampas med min sociala ångest varje dag.

SSO var min första kontakt med Jorvik-världen och jag kunde aldrig tror att ett spel skulle göra så mycket för mig och mitt mående. <3

Håller tummarna för att alla som läser din text får sig en extra tankeställare innan dom skriver något på nätet, oavsett om det är till SSE-teamet eller en annan spelare.

Ta hand om dig!

Svar: Ja, visst är SSO mer än bara ett spel? :) Har också hjälpt mig mycket att träffa vänner i spelet och stärkt mitt självförtroende och självkänsla.Håller också tummarna att fler tar åt sig <3
Tackk för kommentaren :) <3
Cecilia Gladefield

8 Amanda:

Bra skrivet! :)

Svar: Tack :D <3
Cecilia Gladefield

9 Anonym:

Jag måste bara säga att detta inlägget var så otroligt bra skrivet! Håller med dig till 100 procent i det du skriver :)

Svar: Kul att höra :D <3
Cecilia Gladefield

10 Chantal Applebell:

Bra skrivet! :)

Svar: Tack :) <3
Cecilia Gladefield

11 Eva Bunnyland:

Precis! Fint skrivet och helt rätt :D <3

Svar: Tack :D <3
Cecilia Gladefield

12 Filippa Firemontain:

Var köpte du handskarna?
Tycker outfiten var jättesnygg! :)

Svar: Tack :DMan får dem genom ett uppdrag, tyvärr kommer jag inte ihåg vilket. ^^´
Cecilia Gladefield

Kommentera här: