Vacker julby

Uppdateringen igår var helt magisk. Aldrig hade man kunnat gissa att tomtens julby skulle komma till Jorvik! :D Att iställett för snö över Jorvik får vi åka till ett magiskt vinterland och träffa en massa söta tomtenissar och renar. 
 
Älskar designen på julbyn. Norrsken i himlen, berg som omringer byn, vacker musik, en massa snö, isiga sjöar, mysiga julbutiker, jättefina gåvor att byta in julönskningarna emot och överlag en härlig, mysig julkänsla. 
 
Tävlingen runt byn är riktigt rolig. Väldigt klurig med ispartierna då man glider runt som Bambi men himla roligt :DD Kul att man kan nu dra dit för att levla också ;D Att hjälpa nissen med julsläden att samla in julklappar på isen är också kul. Dock kan det bli frustrerande om man inte får tag på de busiga julbockarna och bara glider runt isen i en kvart som jag gjorde igår xD hahah Får öva mer på att svänga på isen ;))
 
Mysigt att man får leta julnissar varje dag för att få juönskningar då det uppmuntrar en att utforska byn mer. Jag har hittills hittat en massa julnissar runt byn som har roligt med att hoppa mellan hustak och skutta omkring. Jättesöta små nissar :3 Undrar dock om de kanske är släkt med pysslingen Chaun från renbågsjakten runt Fortuna? ;))
 
Vad tycker ni om julbyn och att det inte kommer snö över Jorvik?
 
 
 
Vacker laddningsskärm.
 
 
 Norrskenet är underbart *.* Önskar det fanns över Jorvik om nätterna ;) <3
 
 
 
 
"Weeeee" xD