Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Spännande onsdag

Onsdag! Det betyder uppdatering! :DD
 
Idag hoppas jag på nya frisyrer, i lila förstås ;P, nya hästar till fölappen och mer info om den nya efterlängtade mysterierasen. 
 
Hästar jag önskar mig till fölappen är en uppdaterad fjordmodell ;P <3, islandshästföl i nya färger, rödblack skulle vara fint samt bork, shireföl, ardenner, clydesdale och ponnyraser som t.ex. new forest och connemara.
 
Mysterierasen är svår att gissa på. Har hört många gissa på marwari och shetlandsponny. Skulle vara riktigt intressant med båda av dem. Marwari hästar har sådana söta öron och häftiga färger och shetlandsponnyer är små, fluffiga och gulliga. Skulle vara intressant att se hur de skulle göra en shetlandsponny ifall den kommer till spelet. Nu är karaktären kortare så att rida en shetlandsponny kanske fungerar nu? ;)
 
Vad är era gissningar? :D
 
 
Älskar de fjordingar som finns i spelet men skulle verkligen uppskatta en uppdaterad modell. Jag kan inte ha för många fjordingar ;) <3

Kommentarer:

1 Filipa:

Jag gissar (och hoppas!) på nya frisyrer, mitt nuvarande hår som ska vara blont ser grått ut efter uppdateringen🙄... Men nya kläder och föl skulle jag inte tacka nej till. Om man ska önska föl av en befintlig ras hoppas jag arabiskt fullblod (vill så gärna ha en isabell!), islandshäst, shire eller hannoveranare, om man får önska av sådana jag vill ska komma är uppdaterad fjording, gotlandsruss, New forest och connemara absolut något jag skulle vilja ha! Den kommande hästrasen gissar jag på shettisar, även om jag självklart skulle älska att ha en marwari också. Så taggad på vad det kan va, hoppas verkligen vi får lite sneak peaks snart...

2 Delfina:

Jag hoppas verkligen på shetlandsponnyn någon gång i framtiden!
Just idag har jag dock ingen aning om vad vi kanske får. Kanske frisyrer ja, det vore kul :)

Svar: Ja, shetlandsponnyer hade varit fantastiskt :3 <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: