Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Spännande vecka

Ny vecka igen. Denna vecka lär bli spännande. Jag har en hel del vuxen grejer att ta itu med en hel del läskiga och jobbiga möten och telefon samtal framför mig vilket jag inte ser fram emot men också en hel del roligt.
 
Onsdagens uppdatering lär bli spännande. Är det dags för den nya mysterie hästrasen än? :DD Jag gissar nog fortfarande på shetlandsponny då jag hört att många har önskat dem länge. Nu lär det vara en större chans för det då våra karaktärer har krympt ;)) 
Vilken tror ni att det blir?
 
 
På onsdag ska jag redovisa alla resultat från de senaste veckorna utav mitt kallblodsklubbmästerskap på veckans klubbmöte. Ska bli jätteroligt. De har alla varit jätteduktiga under mästerskapet, ska bli riktigt roligt att få tacka dem för allt och berätta vilka som utmärkt sig lite extra :D <3 
 
På söndag ska jag gå på SIHS med några goingar från klubben vilket ska bli hur kul som helst <3 Längtar! En dag med käraste hökarna slår aldrig fel ;)
 
Första december är på fredag! Ser fram emot att kolla på årets julkalender på TV. Jag brukar allti kolla på de första avsnitten för att bestäma mig om jag vill kolla vidare eller inte. Fjolårets var riktigt rolig och årets verkar ha lite fantasy tema vilket blir spännande att se hur de gör det juligt ;)
 
Brukar ni kolla på julkalandern på TV? :)
 
 
Har ni något ni ser fram emot i veckan? ^^
 
 
Lumpen som springer fritt över ängarna. Älskar förra veckans uppdatering. Hästarna ser så glada ut när de får springa hur de vill ;)
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Prov, prov, och ännumera prov😓😂Låter som en härlig vecka, lycka till på mötena! Ska som sagt ha en massa prov, men i helgen ska jag på ett skidläger så det blir kul! Känns så konstigt att det snart är december, den här hösten/vintern har verkligen gått rekordfort! Hoppas vi får nya hästrasen, tror dock att det dröjer iaf en vecka till men man vet ju aldrig😉 Brukar vara några veckor mellan nya hästar/nya hästfärger, och det känns som att vi fick andra släppet av pintoaraber ganska nyligen. Dessutom brukar de släppa en massa sneak peaks, men som sagt är det absolut inte omöjligt. Hoppas och tror också på shettis, skulle vara så kul! Det du säger om längden på karaktären stämmer också😂 Ha det jättebra❤️

Svar: Lycka till med plugget! ;) Skidläger låter kul :DJa hösten bara försvann :o
Håller tummarna för shetis ;)
Kram <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: