Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Vacker julby

Uppdateringen igår var helt magisk. Aldrig hade man kunnat gissa att tomtens julby skulle komma till Jorvik! :D Att iställett för snö över Jorvik får vi åka till ett magiskt vinterland och träffa en massa söta tomtenissar och renar. 
 
Älskar designen på julbyn. Norrsken i himlen, berg som omringer byn, vacker musik, en massa snö, isiga sjöar, mysiga julbutiker, jättefina gåvor att byta in julönskningarna emot och överlag en härlig, mysig julkänsla. 
 
Tävlingen runt byn är riktigt rolig. Väldigt klurig med ispartierna då man glider runt som Bambi men himla roligt :DD Kul att man kan nu dra dit för att levla också ;D Att hjälpa nissen med julsläden att samla in julklappar på isen är också kul. Dock kan det bli frustrerande om man inte får tag på de busiga julbockarna och bara glider runt isen i en kvart som jag gjorde igår xD hahah Får öva mer på att svänga på isen ;))
 
Mysigt att man får leta julnissar varje dag för att få juönskningar då det uppmuntrar en att utforska byn mer. Jag har hittills hittat en massa julnissar runt byn som har roligt med att hoppa mellan hustak och skutta omkring. Jättesöta små nissar :3 Undrar dock om de kanske är släkt med pysslingen Chaun från renbågsjakten runt Fortuna? ;))
 
Vad tycker ni om julbyn och att det inte kommer snö över Jorvik?
 
 
 
Vacker laddningsskärm.
 
 
 Norrskenet är underbart *.* Önskar det fanns över Jorvik om nätterna ;) <3
 
 
 
 
"Weeeee" xD 

Kommentarer:

1 April Goldfall :

Julbyn är verkligen superfin, jag älskar den! :D lite besviken dock att det inte kommer snö till resten av Jorvik, tycker den är väldigt mysig och jag avskyr att göra juluppdragen mitt i sommaren x)

Svar: Ja julbyn är fantastisk :3 <3 Håller med om att det är lite awkward att göra jul saker med grönskan överallt xD
Cecilia Gladefield

2 April Goldfall :

Julbyn är verkligen superfin, jag älskar den! :D lite besviken dock att det inte kommer snö till resten av Jorvik, tycker den är väldigt mysig och jag avskyr att göra juluppdragen mitt i sommaren x)

3 Delfina:

Jättevackert med julby, men hade önskat snö till resten av Jorvik också. Nästa år hoppas jag att snön är tillbaka <3

4 Filipa:

Ja, alltså det var amazing!😍❤️ Att dem påriktigt skapade ett helt nytt litet område, tänk bara vilken tid det måste ha tagit! Älskar själva byn, norrskenet, musiken, isen, att man kan välja vad man byter in istället för att få något slumpat som man inte ens vill ha.... Helt otroligt! Och alltså, jag behöver de där nya stickade tröjorna som kom till affären, måste köpa! Tycker kanske att en del grejer man bytte in önskningar mot var lite väl dyra, 24 önskningar, nen de var väldigt fina! Är ärligt talat glad över att de löste det såhär, nu kommer vi få se Mistfall utan snö plus att jag aldrig varit jätteförtjust i snön som kommer, den ser så blå ut och så är ändå inte blommorna ”frostiga”. Tycker mycket bättre om denna snö, den är mer som den i Dinodalen och den älskar jag! Och en del håller säkert inte med mig, men jag tycker de här uppdragen/tävlingarna är mycket roligare än de man fått andra år, förstår verkligen inte dem som vill ha tillbaka de gamla. Men alla har rätt till sin egen åsikt, jag dömer ingen. Är så sjukt nöjd, bra jobbat SSO!❤️

5 Nova Bluebell:

Ja, det är ju verkligen helt fantastiskt *-*.
Tycker det är synd att de får så mycket skit för att de tog bort snön då jag tycker det här är ljusår bättre och mysigare!

Svar: Håller med :D Julbyn är riktigt snyggt gjord :3 Är kluven mellan att tycka om snön och längta till grönska så jag är positiv till att jag slipper tänka på det längre haha xD
Cecilia Gladefield

Kommentera här: