Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Vildhästar

Igår kom den eferlängtade vildhäst funktionen. Spelare har önskat detta i flera år nu, att kunna springa runt som en vildhäst. Häftigt att det äntligen har blivit verklighet. En cool detaj att man kan väla ifall man vill se andra vildhästar eller inte.
 
Det kommer nu att bli mycket lättare att ta fina profilbilder till hästarna och att göra fina videos, rollspela och ha en mängd nya roliga event med ens ridklubb.
 
Jag planerar att ta nya profilbilder till alla mina hästar när jag har tid samt göra personliga videos till dem då jag lär mig videoredigering. ^.^
 
Sålart fick Goldie bli min första vildhäst, vilket jg tror han uppskattade, titta bara på hans lyckliga min på bilderna nedan:
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni om vildhäst funktionen? :D
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Jag tycker den var väldigt snyggt gjord, bra att alla hade tillgång till den, att man kan välja och att den var gratis! Väldigt skönt att kunna välja om man vill se andra vildhästar, rätt skönt att inte ha den i kryssad nu när typ alla är vildhästar (iaf om man nu kollar på hur många som rider runt utan utrustning, kommer nog vänta med att kryssa i den på några dagar tills det har lugnat sig lite. Det blir lite för mycket av det goda när det är vildhästar överallt😂). Kommer nog själv inte använda den så mycket, men en del älskar den och jag förstår att den kommer underlätta för dem som gillar att fota, filma och redigera. Gjorde aldrig buggen när den fanns (eftersom det inte är tillåtet), men jag tycker det är bra att de gjorde såhär så att det verkligen inte finns någon ”ursäkt” för att bugga om du förstår vad jag menar. Det är ju aldrig okej, men att det liksom verkligen inte GÅR att säga ”amen jag ville ha en vildhäst”! Bra jobbat SSO!❤️ Nu är det inte många uppdateringar kvar det här året, och snart kommer nya hästrasen och MISTFALL!!! Så taggad, aahhh! Ha det bra❤️

Svar: Ja, härlig uppdatering :Dka bli så kul att se den nya hästrasen :DD
Mistfall! <3 Snart så :DD
Cecilia Gladefield

2 Renee Eveningknight:

Jag älskar den! Ser fram emot julen då jag har tid att göra videos osv. :D

Svar: Åh vad mysigt :D
Cecilia Gladefield

Kommentera här: