Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Comet Hawks unghäst vecka

Igår startades Comet Hawks unghästvecka. Hela veckan ska vi utbilda oss i hantering och utbildning av unghäst. Starstades lätt igår med start och sväng övningar, kroppsvisitering och en promenad kring Jorvikstallet. 
 
Var riktigt mysigt och härligt att så många medlemmar var med och deltog. Många fina unghästar på plats.
 
Jag köpte faktiskt en ny häst igår för att kunna ha med på veckan då mina andra hästar i stallet är för gamla ;)
Har spanat in henne under en lång tid, det vackra gråa mustangstoet som Marley har tagit hand om. Igår efter lång tids väntan kunde jag äntligen få hem henne. Greylady a.k.a Gracy heter hon. 3 år gammal. En väldigt lugn och trevlig individ. 
 
Hon skötte sig jättebra igår. Trots att det egentligen var vår första dag tillsammans lyssnade hon riktigt bra och betedde sig fint gentemot de andra hästarna. Hon är en vädigt cool och avslappnad tjej som inte verkar stressa upp sig i onödan. Ska bli intressant att se hur hon reagerar på dagens event där vi ska bland annat prova sadlar.
 
Har ni någon unghäst hemma ni utbildar för tillfället? ;)
 
 
Fin uppställning med många hökar  ;)
 
 
 
 
Kroppsvisitering.
 
 
 
 
 
Svänga med bakdelen övning.
 
 
 
 
 
Mys, gos och beröm av duktig häst. <3
 
 
 
 
 
Kloka ord från en klok kvinna ;D
 
 
 
 
 
Promenad kring Jorvikstallet.
 
 
 
 
Vacker uppställning <3
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Vad kul! Panda är nog yngst än så länge, tänker att hon är 7-8 år, och det är ju ändå inte så ungt. Så näe, jag har ingen jätteung häst i stallet just nu! En bra sak är är Panda i lvl 14 nu, i fredags tog jag mig i kragen och gjorde alla lopp som var möjliga i spelet (förutom Ponny- och Islandshästloppet). Så snart är hon fullevlad, så skönt! Ha det bra❤️

Svar: Nice, vad skönt :D Morran tack vare födelsedagsloppen är snart fullevlad också ;) Härligt med fullevlat ;) Ha det bra <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: