Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Jorvik fashion week

Hade helt glömt bort att de i förra veckans uppdatering nämnt att Jorvik Fashon Week skulle börja idag.
 
Fashion week startades igång med nytt mode, modeshow med Raptor, ny hästutrustning, återkommande uppdrag och uppskattade nya. De nya uppdragen var charmiga och knasiga. Ska inte säga för mycket och spoila för er som ännu inte hunnit göra dem ;)
 
Modet glömde jag såklart helt att kolla in.. Skillz xD Får försöka komma ihåg att kika på kläderna imorgon. 
Har ni hittat något nytt plagg ni föll för? :)
 
 
 
Modellen Cec  xD So faboulus...
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Har inte hunnit göra uppdragen, men vad bra att de var roliga😊! Har kollat på kläderna och utrustning, föll för den där blå-gula/beiga/bruna tröjan och den matchande kjolen, får se om jag köper dem! Tycker westernsadeln var fin, men blev ledsen när jag såg att tränset var färgglatt. Why, SSO, why? 😂😢 Är (som ni kanske fattade 😂) inte så mycket för färgglada träns, och särskilt inte när inte sadeln och tränset har samma "grundfärg" eller vad man ska säga. Men jag är inte bitter, det kommer säkert mer utrustning snart som är mer i min smak ^^ Tyckte schabraket var lite gulligt, men eftersom det inte fanns nån matchande tröja tror jag inte att jag köpet det. Det var mina tankar, ha det bra ❤️

Svar: Åh låter intressant, jag har ännu inte kommit ihåg att kika in dem xD Färgglatt gillar jag så jag hoppas att det kanske är mer i min smak ;)
Cecilia Gladefield

Kommentera här: