Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Ny stil och spännande uppdatering

Det har hänt mycket på sistonde så jag hinner knappt med xD Är ledsen att bloggen blir lidande för det men men ibland kommer livet i vägen. 
 
Kan knappt förstå att april snart är slut. Detta år har gått ofattbart fort hittills. Jag fyller år om mindre än en månad! :D Bloggen också! ;D Kändes som att vintern aldrig skulle ta slut och pang bom så är våren här. Jag hinner verkligen inte med. 
 
Detta år har varit riktigt jobbigt för mig hittills. Depression, mobbning på jobbet, allvarliga hälsoproblem (utöver depressionen), familjekris och ja allmänt kaos. Jag har försökt att hålla mig positiv så gott jag kan men i perioder har jag inte haft energi att göra något alls därav den sviktande aktiviteten här på min blogg och instagram. Men jag tänker inte ge upp! Jag älskar fortfarande att blogga och vill verkligen fortsätta då jag har otroligt mycket att skriva om. ;) <3
 
Vill börja med att visa er min nya frisyr jag skaffade i helgen. Kände att det var dags att byta stil då jag haft mina pastell flätor i flera år nu. Den korta lila pagen har jag kollat in i flera år men aldrig riktigt vågat prova på innan. Men nu var det äntligen dags att prova. Är riktigt nöjd över resultatet. Jag älskar kort hår och jag älskar lila ;) 
 
Vad tycks? :D
 
 
 
 
 
I helgen hann jag även spela igenom alla de senaste huvuduppdragen och Koras uppdrag. Tyckte verkligen om dem. Spännande och gulliga. Jag vill verkligen ha en egen mås som husdjur nu :3 Hur gulligt skulle det inte vara att ha flygande husdjur som följer med när man rider? En papegoja skulle inte sitta fel heller. 
 
Så söt! *.* <3
 
  
 
 
Följer ni Starstables Instagram? För där fick vi en cool teaser för några dagar sedan i deras instastory. Hoppas de gör en teaser idag på deras youtube och/ eller nyhetssida. Tyvärr hittar jag inga bilder på teasern just nu så håll till godo ;) Jag är verkligen spänd och ser fram emot vad det än är som kommer. Hoppas att det blir denna veckas uppdatering :DD
 
Verkar antingen bli en ny häst eller dressyr då teasern bestod av några sekunder av en häst göra piaff i ridhuset! :DD Jag hoppas på båda, hehe, nej jag är inte alls girig här ;)) Har längtat efter dressyr i spelet länge nu och vet inte om jag helt vågar hoppas på att det äntligen är på väg. Skulle dock vara konstigt om det bara var den nya hästens speciella grej att kunna göra piaff. Alla hästar i princip kan lära sig med rätt träning.
 
Om det är en ny häst, vilken ras tror ni att det blir då? Hmm Hannoveranare och Lipizzaner har vi redan som båda är kända för att vara atletiska och ha lätt till samling... Hmm Spännande! 
 
Vad gissar ni på? :D Taggade? :DD
 
 
 
 
Avslutar detta inlägg med en fin bild på Comet Hawks avlutande event på Islandshäst veckan. En mysig lång uteritt, ledd av Rose.
 
Fina töltande hökar <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Wilma Winterworth :

Blev så sjukt taggad när jag såg teasern, känns som att den kan betyda tusen olika saker! Men det jag hoppas på mest är att det är en dressyrtävling eller en allmän rörelse så att man kan använda alla hästar å inte bara en specifik. Tänk å se ponnyerna eller shirehästarna göra piff :D

Svar: Det hade varit gulligt och häftigt! :D Håller tummarna för det! <3 ;P
Cecilia Gladefield

Kommentera här: