Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Var snälla mot varandra! <3

En än gång vill jag ta upp detta ack så aktuella ämnet vilket är hur man väljer att bete sig i communityt. Det har varit en massa rabalder på sista tiden med det  nya chatsystemet och att JoJo Siwa kommer till spelet. Många reaktioner har gjort mig väldigt besviken då det har varit en hel del hatkommentarer.
 
Jag förstår gott och väl om man är frustrerad över det nya chatsystemet då den är inte helt hundra än. Jag har hört om att folk har blivit bannade "ur intet" och sedan har det visats sig vara något som de sagt för en bra stund sedan- att den är försenad och därför är det svårt att säga vad som utlöste den. Men teamet jobbar på att förbättra det. Därför är det otroligt viktigt att folk på ett KONSTRUKTIVT sätt berättar för teamet genom att skick in till support sina erfarenheter och synpunkter och berättar va de tycker om samt vad de är frustrerade på som inte fungerar och förslag på förbättringar. Att skriva en massa negativa kommentarer över social media med kommentarer som att "nya chattsystemet suger" och liknande kommer inte att hjälpa någon. 
 
Jag har t.o.m sätt folk skriva avskyvärda kommentarer till SSO-teamet i stil med " Gå och dö", "Dra åt helvete, ni bryr er bara om pengar" och liknande. Detta gör mig jätteledsen. INGEN förtjänar detta! Att gå och säga till någon att "gå och dö" är JÄTTEALLVARLIGT! Det är så pass hemskt att jag knappt kan beskriva det. Hur kan man göra något sådant mot en annan männska? Jag förstår verkligen inte.....
 
Att många klagar på att Jojo kommer till spelet tycker jag är onödigt. Hon är harmlös och verkar vara en gullig, glad tjej. Att jaga rosetter tycker jag är ku och belöningarna är jättesöta. Att folk skriver så mycket elakt om henne förstår jag verkligen. Men det mest absurda är att folk på riktigt tror att de har rätt att haka på henne och skriva elaka saker om hennne bara för att hon är kändis.... Hon är också en människa! Glöm inte det! Ingen förtjänar att bli mobbad!
 
I slutet av dagen så är detta fortfarande ett hästspel inriktad till barn, den huvudsakliga målgruppen är unga barn i åldrarna 8-12. Att gå och kräva att man som vuxen ska kunna bete sig som en vuxen och säga vad man vill och kräva att alla uppdateringar ska vara i sin smak är absurt. Chatten och reglerna kring den är där av en orsak- för att skydda barnen. Om man vill använda grovt språk så är detta inte rätt plattform. Alla uppdateringar är olika för att göra så ånga spelare som möjligt glada. att det bir mycket "fluff" är för att många spelare önskar sig söta grejer, regnbågar och liknande. De försöker sitt bästa med att göra alla glada vilket är allt annat än enkelt. Hjälp teamet med att avstå från hatkommentarer och skicka istllet in förslag och feedback till support om hur du vill att spelet ska vara. Vem vet en vacker dag kanske just din drömuppdatering kommer? :)
 
 
Var snälla mot varandra! Om du inte har något nällt att säga, säg det inte alls! Föd inte hat med mer hat!
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Wilma Winterworth:

Sjukt bra skrivet Cecilia! Håller dig på alla punkter. Jag önskar bara att folk bara kunde ta ett steg tillbaka ibland och fundera över om det är värt att hetsa upp sig och kasta skit bara för att man blir upprörd för stunden. Blir så dålig stämning som det är just nu och helt i onödan dessutom. Hoppas många läser ditt inlägg, tror det skulle hjälpa väldigt mycket! :)

Svar: Tack <3Hoppas jag med! ;)
Cecilia Gladefield

2 Alva Lionrock :

Jättebra skrivet<3 Du har helt rätt, folk är så taskiga. Uppdateringen bar inte riktigt i min smak, men bara för det går jag inte och hotar en 14 åring som bara gjort ett samarbete med ett spel!

Svar: Tack <3
Cecilia Gladefield

Kommentera här: