Hjärtevecka

Jösses vad denna vecka flög förbi fort. Jag hoppas att ni alla fick en bra alla hjärtans dag. :3 <3
 
Alla hjärtans dag firandet i spelet har varit riktigt mysigt, som alltid. Det var kul att att hjärtloppet kom tillbaka. Tycker den är gullig och att det är mysigt att köra lopp med vänner. Jag är riktigt tacksam att de detta år införde att man får en belöning för varje lopp. I fjol räknade jag till att jag körde hjärteloppet minst 60 gånger... Ärligt talat var det riktigt jobbigt, tog mig minst två timmar då att samla hela setet... I år var det mycket bättre då jag bara behövde köra loppet 11 gånger vilket tog drygt 20-30 minuter. Jätteskönt! xD Mycket uppskattad uppdatering av firandet ;)
 
Årets hjärteset är riktigt fint i vitt, rött och svart. 
 
Cec och Storm i årets fina Valentines set. (Hatten är dock köpt i hjärtebutiken i Moorland annars är det en fin topphatt man får i loppet ;P)
 
 
Är riktigt gulligt med alla hjärtliga dekorationerna som nu finns omkring Jorvik. Älskar alla söta par som finns här och där som fåglarna på bilden ovan :3 Fin detalj.
 
Jaga brev åt Derek fick man göra detta år också. Jösses posten i Jorvik är verkligen bedrövlig xD....
Vad jag märkte av så fanns det inga speciella belöningar från brevletandet då jag fick bara mat. Jag har dock sett folk rida runt med en jättesöt brun häst plushie i sadelväskan. Jag undrar om det är regnbågsplushien som buggat med färgen eller om det är en ny plushie? Jag har letat efter den i butikerna men ej hittat den. Vet ni något om den? ;)
 
 
Ha en bra dag! <3 Kram!