Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Uppdatering och nya nordsvenskar?

Hej kära läsare! <3
 
Tack för att ni tittar in varje dag trots att bloggen är lite tom för tillfället. Gör mig riktigt glad <3
 
Det har hänt rätt mycket på sistonde. Har haft stora problem med min pollenallergi på allt annat vilket är rätt konstigt då det är mitt i vintern ^^´ (Antagligen är det pga storm och vindar från varmare länder som fört hit pollen). 
 
Har också färg förstärkt håret så det är mörklila. Är riktigt nöjd, har velat ha lila hår under en väldigt lång tid. Har inte vågat ta steget innan så jag känner mig stolt över mig själv att jag vågade nu.
Har ni någon hårfärg ni alltid har önskat er? Eller en frisyr ni alltid har velat prova? :D
 
Har under tiden min blogg varit gles spenderat mer tid på instagram. Heter @cecfield där om ni vill kika. Jag kikar gärna in på era instagramkonton också, letar alltid efter fler att följa ;D
 
Annars i spelet försöker jag levla så gott jag kan. Dock går det segt... Har en på level 9, 2 på level 4, en på level 7 och en på level 1. Suck... Känns som att man aldrig blir klar med levlingen ^^... Kommer bara en massa nya fina hästar hela tiden.
 
Apropå nya, fina hästar så har Starstable hintat om att det kanske kommer en uppdaterad version av nordsvensken! :DD I veckans uppdatering försvann nordsvenskarna från köpstallen och är nu fyttade till hästmarknaden. I teaser bilden innan Mistfall öppnade fick man se en ryttare på en häst som ser ut som en nordsvensk:
 
Ny nordsvensk?
 
Är riktigt taggad och håller alla tummar och tår för att det blir en ny nordsvensk. Det är en av mina topp fem favoritraser i verligheten och jag tycker verkligen att de förtjänar en uppdatering.Har velat köpa en nordsvensk men ej fallit för någon pga den gamla modellen, vilket är synd då jag verkligen tycker om rasen. Hoppas att de,om de kommer, kommer att komma på onsdag! :DD <3 Vad tror ni om detta?
 
 
 
Glömde bort att skriva om den häst jag köpte innan de jorvikiska urhästarna kom vilket är en häst jag velat ha i flera år men inte tagit steget att köpa henne av diverse anledningar. Det är den äldre modellen av arabiskt fullblod i den fina tigrerae färgen. Hon heter Poppie :D <3
 
Sockersöta Poppie.
 
De nya uppdragen i Dundull har jag ännu inte hunnit göra. Tror jag sparar de ett tag till. Ni som har gjort dem, vad tyckte ni om dem? :D
 
Ni får ha det bra så länge så hörs vi när vi hörs! <3
 
 
 
 

Kommentera här: