Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Hej 2018!

Hej!
 
Har tagit bloggledigt ett tag nu för att smälta det gångna året och början på detta. Kan fortfarande inte förstå att det redan är 2018! O.o
Tänk att det var 18 år sedan man firade milleniumskiftet (då var jag sju år gammal! :O Urgh åh nej känner medelålderskrisen krypa tillbaka xD....)
 
Jag hoppas att ni alla hade ett trevligt nyårsfirande och fått en bra start på detta år! :) <3
 
 
Cec och Lumpen i julbyn där vi beundrar en nyårsraket. Eller ja, Cec iaf. Haha han verkar vara intresserad utav något annat ;P
 
Jag har en hel del roligt att se fram emot detta år som jag är väldigt tacksam över. Att vara ambassadör för Starstable är ett uppdrag jag ser mycket fram emot att hålla på med i år. Jag är också riktigt nyfiken på alla uppdateringar som kommer att hända i spelet då förra året var sprängfyllt med en massa häftiga uppdateringar. Håller som alltid tummarna för en uppdaterad fjording! ;) <3 Annars har jag inget direkt inplanerat detta år förutom att fortsätta med övningskörningen och försöka få in en turridning här och där.
 
Har ni några roliga planer ni ser fram emot i år? :)
 
 
Hittills detta år när det gäller Starstable har jag köpt tillbaka en kär gammal vän, Stormdancer, och storstädat min garderob. Storm har under en tid bott hos Drusi (ett utav mina andra konton),men nu var det dags att han kom hem till Gladefield familjen igen ;) Har saknat honom länge, känns skönt att han är tillbaka hemma.
 
Kärt återseende med en gammal vän <3 Välkommen tillbaka Storm!
 
 
 
Min garderobrensning tog bokstavligt talat fyra timmar att genomföra! O.o... Gick igenom allt! Fick bestämma mig för varje grej jag hade om det var behåll eller sälj. Blev mycket sålt... Tjänade in minst 20.000 js på alla sålda prylar.. xD Jösses.. Kunde för de pengarna köpa in två träns, två sadlar och en tröja från Gallerian. (Himla smidigt att kunna åka dit från Dundull ;P) Var en hel del gamla kläder jag sparat på sedan min newbie tid i spelet som inte hade åldrats väl som blev sålt.. Jisses vad mycket jag hade sparat på mig genom åren -.-´ Känns riktigt skönt att ha det gjort. 
 
En del av garderoben som nu är prydlig och fin. *Stolt* ;))
Enfärgade westernträns uppe till vänster, flerfärgademönstrade westernträns till höger och extra flerfärgade engelska träns nere till vänster. (de fick inte plats på engelska träns fliken xD )
 
 
 
 
Sedan till de mindre roliga grejerna detta år som jag måste ta itu med är min jobbiga jobb situation vilket jag förhoppningsvis kan lösa genom att hitta nytt jobb eller börja plugga på heltid. Hoppas verkligen att det löser sig...
 
Jag har som många utav er läsare som hängt här ett tag vet att jag lider av en mångårig depression som tynger ner mig och blir värre i vissa perioder. Jag försöker att alltid hålla en positiv ton här men tycker att det ändå är viktigt att lyfta upp ämnet om psykisk ohälsa då tyvärr det är så pass vanligt i dagens samhälle. Jag kan dock säga att jag har börjat gå till en kurator och psykolog för att prata om hur jag mår vilket är ett bra steg i rätt riktning att få bukt med mina problem. Det finns alltid hjälp att få om man behöver det. Man måste inte kämpa igenom allt ensam.
 
 
Ta hand om er och varandra!<3
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Filipa:

Hoppas det löser sig, och hoppas att du mår bra! Har haft det bra, skolan börjar dock snart🙄😅 Har absolut inget emot skolan, det är bara det att jag har vant mig vid att kliva upp sent😂🙈 Ta hand om dig, och kom ihåg att alltid prioritera din hälsa över bloggen❤️

Svar: Tack! <3 Lycka till med skolan ;) Att vända om dygnet efter lov är svårt xD
Cecilia Gladefield

2 Fiona Mcpaw:

Kram Cec <3 ta hand om dig!

Svar: Tack! <3 Detsamma! Kram <3
Cecilia Gladefield

3 Delfina:

Gott nytt år och hoppas att allting löser sig! Kram <3

Kommentera här: