Cute Polka Dotted Purple Bow Tie Ribbon

Hejdå kära kallter...

Idag var det dags för Kallterna, Nanook och Sedna, med deras fjordingar att lämna Jorvik ett tag. Får se när de kommer tillbaka nästa gång. Ser fram emot det. Känns som att uppdragen då blir väldigt spännande. Drömmen är att få besöka deras hem bortom Isenport. Tänk en hel by full med fjordingar.... *.* <3
Deras kläder är väldigt vackra, skulle vara kul att se mer utav deras kultur förutom det i form av deras byggnader, traditioner, högtider och liknande. 
 
Vad önskar ni ska hända när vi får träffa Kallterna nästa gång? :D
 
 
Jag kommer att sakna dem mycket och därför höll jag i en uteritt i måndags för klubben för att hinna säga hejdå. Riktigt mysigt att rida runt i snön och ta en massa fina bilder.Var roligt att lite sneaky få dem att köpa fler fjordingar innan de försvann ;D It was my evil plan all along! >:D Moahahah!
 
Fina fjordingar och en fabulös Nordsvensk.<3
 
 
 
Känner mig lite ledsen idag att de gett sig av och att de gamla fjordingarna inte kommer tillbaka. Har varit nere hela veckan, haha, känner mig löjlig men men xD. Som gammal spelare är vissa områden, karaktärer och hästar starkt kopplade till kära minnen av spelet som kan vara svåra att acceptera förändringar som händer kring dem. Kan ta ett tag att vänja sig vid förändringar.
 
Snart ska nya fjordingar komma till Jorvik! Jättetaggad! :DD <3 Nästa gång vi får se kallterna kommer de ha uppdaterats och få nya uppdrag vilket jag ser mycket fram emot. 
 
Är ni taggade på nya fjordingar? :DDD
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Dasha Coldhall:

Är så sjukt taggad på nya fjordingar!
Jag är inte en så gammal spelare, så egentligen borde jag inta ha så stark koppling till de eftersom de redan hade funnits o två och ett halvt år när jag började spela. Men jag saknar de ändå så mycket... Och det har inte ens gått en dag.
Jag köpte faktiskt min första fjording igår, red förbi för att säga hejdå till kallterna och då kunde jag inte hejda mig så en fjording fick flytta in i mitt stall.

Jag hoppas att vrålet man hör i uppdragen är en dinosaurie, det hade varit jättecoolt! Nu ska jag fortsätta drömma om vad som kan hända med Kallterna, haha!

Svar: Ja en levande dinosaurie hade varit jättecoolt att möta *.*
Cecilia Gladefield

Kommentera här: