NYA FJORDINGAR PÅ VÄG!!! :DDDDD

Det var en omtumlande dag igår då Starstable släppte en stor sneak peak på deras nyhets sida.
 
VI SKA FÅ UPPDATERADE FJORDINGAR INNAN DETTA ÅR ÄR SLUT!!!! :DDDDDDDD
 
Gissa vem som är taggad?! :DD
 
 
Sneak Peak på den nya fjording modellen de håller på att jobba med. Visst är den fin? *.* <3
 
 
Jag är väldigt lycklig, som jag har längtat! Har faktiskt ofta drömt de senaste åren om att jag loggar in på SSO och det står på nyheterna att fjordingarna ska uppdateras men sniket nog vaknar jag alltid precis innan jag får se hur de ska se ut....hehe Nu har drömmen äntligen gått i uppfyllelse! :DD Är galet taggad!!! 
 
Vad tycker ni om denna sneak peak bild? Hiss eller diss? :D
 
 
 
Den gamla modellen av fjordhäst kom till spelet 2014-12-10, vilket är ett bra tag sedan. Väldigt mycket har ändrats i spelet sedan dess. Detta har gjort att Starstable har beslutat att den 10 oktober säga adjö till den äldre fjordingmodellen samt Nanook och Sedna utanför Isenport. Detta är för att deras modeller är för gamla för allt de vill utveckla spelet med. Deras framtidsutsikter kräver mer modern teknik för att spelet ska kunna utvecklas med fler spännande funktioner och utrustningar/kläder längre fram.
Jag förstår och respekterar detta beslut men samtidigt är jag lite ledsen då jag kommer att sakna dem. Dock inte alltför ledsen då de uppdaterarde fjordingarna säkerligen kommer att vara helt makalösa och när Kallterna kommer tillbaka till Jorvik har de förhoppningsvis en massa sspännande uppdrag med sig. Åh vad jag längtar efter fler uppdrag i Den gömda dinosauriens dal!<3
 
Alla fjordingar man har köpt och köper fram till den 10 oktober kommer man självklart att få behålla. Om du inte har en fjording är det verkligen läge att passa på att köpa en nu. Starstable har ändrat i ryktesuppdragen så att det går mycket fortare att bygga upp rykte med Nanook och Sedna för att kunna köpa dem. 
 
 
Nanook, Sedna och deras fina fjordingar. <3 Jag kommer sakna er! Tur att vi får tid att säga hejdå...<3
 
 
Hur tänker ni om detta ämne- att Starstable planerar att "rensa ut" gamla hästar för att ge plats för uppdaterade varianter samt nya raser?
 
Jag som gammal spelare blir lite ledsen av nostalgiska skäl men tycker ändå att det är ett bra val att satsa på framtiden. De måste fortsätta utvecklas för att kunna hålla sig relevanta och locka till sig nya spelare vilket är en stor inkomst till spelet. Utan inkomst- inget spel. Undrar vilka raser de "gör sig av med" nästa gång? En uppdaterad Andalusier/P.R.E skulle jag inte säga nej till, eller en Akhal take...<3
 
Har ni någon gammal ras ni längtat länge efter en uppdatrad version? :D